Prodej rodinného domu, Zlín, 98 m2 (ID: 3662964)

Zlín - Lužkovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena včetně provize a právních služeb v AK)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k domu

Přemýšlíte o vlastním bydlení s menším pozemkem a garáží, nebo hledáte nemovitost k rekreaci?
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji menší rodinný dům ve Zlíně v městské části Lužkovice. Dům je umístěn na slunném místě. Příjezd je po asfaltové obecní komunikaci a dál navazuje k domu částečně zpevněná cesta, která je v rovině - jako celý pozemek u domu. Pozemek je oplocený a je opatřen příjezdovou bránou. Dispoziční řešení: vstupní chodba - veranda, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC) , pokoj s kuchyní, obývací pokoj s el. krbem - další obytné prostory je možno vybudovat v podkroví. Dům je částečně podsklepen. Ve sklepě je umístěna technická místnost: nové čerpadlo, elektrický kotel, el. ohřev vody.
Řešení inženýrských sítí: voda - vlastní studna velmi dobře zásobena vodou, byla vyčištěna a opatřena novým víkem, kanalizace, elektřina. V domě jsou nová plastová okna, elektřina, topení, rozvody, podlahy, kuchyň, koupelna. Kdo má rád bydlení ve městě a přitom v přírodě, nerad hledá při příjezdu domů parkovací místo a raději by měl vlastní garáž.... pak je toto místo vhodná varianta pro Vaše bydlení. Rezervujte si u nás termín na Vaši prohlídku - těšíme se na Vás :)

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb v AK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Zlín - Lužkovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Jitka Fučíková

Jitka Fučíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu