Prodej bytu 1+kk, Lipno nad Vltavou, 52 m2 (ID: 3663964)

Lipno nad Vltavou

6 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc

(včetně provize rk a právních služeb)

Prémioví partneři v Lipně nad Vltavou

Informace k bytu

Předmětem této nabídky je bytová jednotka 1+kk užívaná jako apartmán ke krátkodobým pronájmům, umístěná ve 2.nadzemním podlaží. Je součástí komplexu Riviera Lipno, přímo v srdci Lipna nad Vltavou.
Její užitná plocha činí 41 m2, plus rozlehlý balkon směřující na západ o výměře 10 m2 .
Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn elektrokotlem, plyn zde není využíván.
Podlahy jsou pokryty vinylem a dlažbou.
Při vybavování jednotky byl kladen důraz na přírodní materiály a moderní design. Vybavení je součástí prodeje. Kuchyňská linka je také kompletně vybavená, a to jak vestavěnými spotřebiči / myčka, indukční varná deska, el.trouba /tak včetně veškerého nádobí.
Také je zde příprava k osazení klimatizační jednotky, což opět zvedne úroveň této nemovitosti.

Tato novostavba zkolaudovaná v roce 2022 se strategickým umístěním téměř u břehu Lipenské přehrady, je velice zajímavou investiční nabídkou pro zájemce, a to jak k bydlení, tak pokračovat v realizaci krátkodobých pronájmů se zajímavým výnosem.
Součástí prodeje je samozřejmě sklepní koje a také vlastní parkovací místo, které je přímo u vstupu do domu. Vjezd do areálu je řešen závorou s velmi snadným ovládáním přes mobilní telefon, vstup do domu je taktéž řešen GSM bránou, či čipem.

Toto místo je v bezprostřední blízkosti všech potřebných a zajímavých míst této lokality.
Na jednu stranu jen pár kroků od jezera a všech aktivit co nabízí, a na druhou stranu pár kroků od centra, kde se nacházejí všechny potřebné služby - restaurace a kavárny, bankomaty, zdravotní péče, aquapark, supermarket apod. Skiareál Lipno (vč. Stezky korunami stromů) je též v docházkové vzdálenosti.

Možnost odpočtu DPH.

Energetická náročnost uváděna třída C- ÚSPORNÁ.
Pro více informací kontaktujte rk. S financováním či případným dofinancováním Vám rádi pomůžeme a připravíme spolu s našimi finančními specialisty nejvýhodnější úvěr na míru.
Budu se těšit na prohlídky.

Parametry bytu

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize rk a právních služeb
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou
ID
220
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
41 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

DiS. Iveta Rojková

DiS. Iveta Rojková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Lipně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu