Prodej kanceláře, Brno, Nové sady, 106 m2 (ID: 3664084)

Nové sady, Brno

8 677 686 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 355 Kč /za měsíc

(cena bez DPH ve stavu jednotky shell & core)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám komerční jednotku K2I v 2.NP projektu CENTROPOLIS, která nabízí výhledy na brněnské dominanty z velkoryse řešené střešní terasy.

Jednotky ve 2.NP jsou projektovány jako kanceláře, do kolaudace objektu je však možná změna účelu užívání např. na ordinace, případně jiné využití.

Komplex CENTROPOLIS je nárožní dominanta nově vznikajícího bloku přímo v srdci města Brna, na ulici Nové sady. Bydlení v prestižní lokalitě s výhledem na katedrálu sv. Petra a Pavla, perfektní dostupnost služeb, pracovních příležitostí, kultury i zábavy v docházkové vzdálenosti. To vše ve smyslu svého názvu nabízí komplex CENTROPOLIS. Součástí moderní a architektonicky elegantní stavby určené pro bydlení a podnikání je i částečně uzavřený vnitroblok sloužící k odpočinku či setkávání.

Projekt bude dokončen v první polovině roku 2025.

Více informací najdete na webu:

www.centropolis.cz

Parametry nemovitosti

Cena
8 677 686 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena bez DPH ve stavu jednotky shell & core
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Nové sady, Brno
ID
komerce
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Pospíšil

Ing. Ondřej Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu