Prodej bytu 4+kk, Beroun, Na Máchovně, 88 m2 (ID: 3664279)

Na Máchovně, Beroun - Beroun-Město

8 958 440 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 693 Kč /za měsíc

(Cena bez parkovacích stání a sklepa.)

Prémioví partneři v Berouně

Informace k bytu

Najděte s námi nový domov v Berouně! Hledáte pro svoji rodinu poklidné bydlení uprostřed malebné přírody přesto v dosahu metropole?
Právě zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Novou obytnou čtvrť ohraničují ulice Na Máchovně a Na Morákově, kde domy vyrůstají v mírném svahu, který se zdvihá k vrcholu Děd. Ústřední budovou I.etapy tohoto projektu je dům „B“ s věží, na který navazuje sestava příjemných čtyřpatrových domů v zeleni. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Tento konkrétní rodinný byt 4+kk o podlahové ploše 88 m2 s terasou 6.6m2, se nachází ve 2.NP pětipodlažní budovy A4 a má velmi příjemnou jihovýchodní orientaci. K bytu je možné si dokoupit sklep. Každá bytová jednotka 3,4+kk má na výběr také 2 parkovací stání venkovní nebo vnitřní, která nejsou zahrnuta v ceně bytu. V celém projektu je velký výběr rodinných bytů 3,4,5+kk v rozmezí 88-120m2 i ve vyšších patrech a s prostornými terasami. V současné chvíli je možné i jednotky přizpůsobit některým Vašim požadavkům, proto nás neváhejte kontaktovat.
Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem.
Kvalitní a dostupné bydlení v blízkosti centra Berouna i Prahy. Lokalita v malebné krajině Berounska s dobrou dostupností z Prahy (jen 30 km), ať už po dálnici D5 nebo četnými vlakovými či autobusovými spoji. 20 minut autem na metro Zličín.
Beroun je ideální místo pro rodinné bydlení s vysokou mírou bezpečí a širokou nabídkou služeb a s mnoha možnostmi aktivního trávení volného času. V pěší vzdálenosti či v přímém sousedství projektu je škola, školka, síť obchodů, veřejné koupaliště, multifunkční sportovní areál, fotbalové hřiště, síť cyklostezek a další.

Parametry bytu

Cena
8 958 440 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena bez parkovacích stání a sklepa.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Na Máchovně, Beroun - Beroun-Město
ID
912967
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo TIDE REALITY, spol. s r.o.

TIDE REALITY, spol. s r.o.

Dřevná 382/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu