Prodej rodinného domu, Jesenice, K Domku, 127 m2

K Domku, Jesenice

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc

(vč. provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Jesenici

Informace k domu

Nabídka tohoto rodinného domu by pro vás mohla být zajímavá, pokud hledáte nemovitost, kterou si přizpůsobíte podle vlastních představ. Přímo v centru Jesenice v okrese Praha – západ, v ulici K domku, vám nabízím ke koupi samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 127 m2 na pozemcích o celkové velikosti 714 m2.

Dům má 2 podlaží a je zhruba z ½ podsklepen. Jeho současná dispozice je 5+1. V 1. NP se nachází 3 obytné pokoje, 1 kuchyň a koupelna s WC. V 2. NP pak 2 obytné pokoje plus prostory, které mohou být využity jako šatny. V podkroví je ještě půda, která se dá využívat spíše jako úložný prostor. Vedle obytné části je ještě přístavek, který slouží jako garáž. Na zahradě pak ještě samostatně stojící stavba, kterou budete moci využívat např. jako zahradní domek. Celková zastavěná plocha je 235 m2.

Nemovitost je napojena na městský vodovod, kanalizaci, plyn i elektřinu.

Dům je určený ke kompletní rekonstrukci, a tak si jej můžete přizpůsobit podle vlastních představ. Vzhledem k jeho lokalitě se zde nabízí model propojení bydlení s podnikáním.

Dům se nachází přímo v centru Jesenice, která má přes 10 tis. obyvatel a kompletní občanskou vybavenost. Hned u něj je autobusová zastávka, ze které se dostanete na metro Budějovická za 20 min. Autobusy jezdí cca každých 15 min. Spojení s Prahou se v budoucnu výrazně zlepší i s otevřením nové linky metra D v nedaleké Písnici.

Dům si můžete prohlédnout i skrze virtuální prohlídku, kterou najdete v této nabídce a pokud se vám bude líbit, můžeme se domluvit na jeho osobní prohlídce.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
K Domku, Jesenice
ID
13295
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
127 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
235 m2
Plocha nemovitosti
714 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Hornát

Petr Hornát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu