Prodej vily, Valašské Meziříčí, Bezručova, 310 m2

Bezručova, Valašské Meziříčí

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Valašském Meziříčí

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vilu s dispozicí 9+1, která zahrnuje dvojgaráž a prostorný ateliér loftového typu s přilehlou ložnicí a koupelnou. Tento zděný dům nabízí komfortní moderní bydlení v klidné lokalitě s dostatkem soukromí a garážemi pro dvě auta.
V zádveří domu je situována chodba s vestavěnými skříněmi, odkud se dostanete do vstupní haly, kde hezky kontrastuje kombinace černé dlažby a obložení z dubového dřeva. Z haly je vstup do ostatních místností nacházejících se v přízemí včetně podsklepených prostor. Dominantou v této části vily je prostorný obývací pokoj s krbovou vložkou. Tento prostor je přirozeným centrem domu a nabízí přímý vstup na dvouúrovňovou terasu orientovanou jihovýchodním směrem. V přízemí se nachází kuchyně s linkou na míru a přilehlou jídelnou, ze které je rovněž vstup na terasu. Terasa poskytuje ideální místo pro odpočinek nebo posezení u kávy v naprostém soukromí. Z již zmíněné haly je vstup do prostorné pracovny, k dispozici je rovněž WC a prádelna.
Do druhého nadzemního podlaží vede elegantní dubové schodiště, které je prosvětlené luxfery. Hala v prvním patře je rozcestníkem do jednotlivých místností. Na jižní straně domu se nachází balkon po celé délce domu a je na něj vstup ze dvou ložnic. Mezi ložnicemi je umístěna menší pracovna, na patře se dále nachází dva obytné pokoje, dvě koupelny a samostatné WC.
V nejvyšším podlaží vás uchvátí vzdušný ateliér loftového typu s otevřeným prostorem, přiznanými trámy, které podtrhují jedinečnou atmosféru celé vily. Tento prostor dále doplňuje prostorná koupelna s WC, vedlejší ložnice nabízí výhled do zahrady, kde dominuje vzrostlá katalpa, která v horkých dnech poskytuje příjemný stín. Při dobré viditelnosti lze spatřit i vrchol Radhoště.
Objekt je zateplen a zčásti obložen šindelem, vytápěn úsporným kondenzačním plynovým kotlem. Podlahová krytina je kombinací dlažby a dubových parket. Kompletní rekonstrukce domu byla dokončena v roce 2012. K domu náleží pečlivě udržovaná zahrada o výměře 2.346 m2 s ovocným sadem, která je ideálním místem pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Bezručova, Valašské Meziříčí
ID
15
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
171 m2
Podlahová plocha
310 m2
Plocha nemovitosti
2517 m2
Plocha zahrady
2346 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Progresunion s.r.o.

Progresunion s.r.o.

Meziříčská 2868, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Robert  Kára

Robert Kára

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Valašském Meziříčí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu