Prodej rodinného domu, České Budějovice, J. Buděšínského, 259 m2 (ID: 3664957)

J. Buděšínského, České Budějovice - České Budějovice 7

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k domu

Hledáte prostorný, nadstandardní rodinný dům se zahradou v jedné z nejlukrativnějších lokalit Českých Budějovic? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Tento výjimečný dům v Rožnově na ulici J. Buděšínského nabízí nejen komfortní bydlení s vynikající dostupností do centra města, ale také díky své poloze a to pouhých 10 minut chůze od Nemocnice České Budějovice.

Pro venkovní relaxaci můžete využít nejen pohodu a soukromí vlastní zahrady 361 m², ale také blízký Velký jez, který je vyhledávanou relaxační zónou ve městě.

Dům prošel několika úspěšnými rekonstrukcemi, přičemž ta poslední proběhla v roce 2015, kdy byly kompletně vyměněny všechny zřizovací prvky v celém domě – nové dveře, zárubně, omítky, podlahy a další. Při rekonstrukci byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů.

Dům disponuje třemi podlažími, zahradou s posezením a vzrostlými stromy, které poskytují příjemný stín v horkých letních dnech. Součástí domu je také garáž a dvě terasy.

Celková dispozice domu je 5+2kk s celkovou výměrou přes 250 m². První podlaží tvoří bytová jednotka o dispozici 2+kk a výměře 80 m², k níž patří terasa o velikosti 5 m². Horní patro je řešeno jako byt 3+1 s krásnou terasou s výhledem do okolí o výměře 15 m². Při rekonstrukci nebylo šetřeno na kvalitě – kuchyně je vybavena pracovní deskou z africké žuly, výsuvnou digestoří, designovým osvětlením v obývacím pokoji, dvěma troubami, z nichž jedna je parní, a trojskly v oknech, což zajišťuje vysoký standard bydlení. Dále nesmí chybět klimatizace, vestavěné skříně, zateplení domu a mnoho dalšího.

Dům má rozsáhlou sklepní technickou část, která nabízí 8 místností sloužících jako velké úložné prostory, dílna nebo další využití dle vašich potřeb. V roce 2023 byla na domě instalována fotovoltaika s výkonem 5 kW a dvěma bateriemi, s možností prodeje přebytků energie zpět do sítě.

Pro parkování je k dispozici garáž, což je ideální pro vaše vozidlo. Tento dům představuje ideální bydlení pro rodinu, která hledá klidné a komfortní zázemí v blízkosti centra Českých Budějovicích.

Pokud hledáte ideální domov v klidné lokalitě Českých Budějovic, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku této jedinečné nemovitosti.
Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
J. Buděšínského, České Budějovice - České Budějovice 7
ID
1077
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
289 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
259 m2
Plocha nemovitosti
563 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jaroslav Pavlas

Jaroslav Pavlas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu