Prodej chaty, Žitenice, 80 m2 (ID: 3665336)

Žitenice

3 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 347 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žitenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi zděnou chatu s vlastním pozemkem ve vyhledávané lokalitě Žitenice u Litoměřic. Nemovitost je napojena na elektřinu, celoroční vodu, odpad je řešen septikem. K vytápění nemovitosti slouží krbová kamna a nemovitost lze celoročně užívat. Zděnou chatu lze přestavět na rodinný domek, jak je možné vidět v blízkém okolí. Žitenice se nachází v těsné blízkosti Litoměřic, cca 3,2 km.
Nemovitost stojí na vlastním pozemku o výměře 651 m2. Kaskádovitý pozemek nabízí možnost pěstování plodin, vzrostlé stromy, keře, vybudovaný větší skleník, bazén, místo pro posezení, travnatou plochu.
Zděná chata o dispozičním řešení 3+kk + sociální zařízení disponuje krásnou terasou s výhledem na město Litoměřice. V přízemí chaty se nachází další 2 místnosti, které jsou nyní využívány jako kůlny, a lze je využít jako další obytné místnosti. Parkování je možné přímo před chatou, na příjezdové cestě.
Nemovitost svou polohou nabízí dobré napojení na dálnici D8 na Prahu nebo Drážďany.
Pokud hledáte chatu která se nachází nedaleko města a nabízí své soukromí a pohodlí k celoročnímu užívání, můžeme Vám tuto nemovitost doporučit. Pro více informací a prohlídku nemovitosti kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
3 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Žitenice
ID
N2297
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
651 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

NONSTOP  zákaznická linka

NONSTOP zákaznická linka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Žitenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu