Prodej komerční nemovitosti, Březí, 237 m2

Březí, okres praha-východ, Březí u Říčan

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Březí

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji nemovitost, která naskýtá mnoho možností využití, jak v gastro, turistickém tak průmyslovém odvětví, doposud využívána k bydlení. Objekt se nacházející v obci Březí u Říčan, v klidné čtvrti Praha-východ. Tento prostorný objekt kombinuje elegantní šarm s moderními prvky, které byly do budovy začleněny při kompletní náročné rekonstrukci. Z původní stavby z 30. let 20. století zůstaly pouze obvodové zdi a výška. Interiér i exteriér budovy je zcela nový, nová střecha, vnitřní zdi, nové rozvody vody, elektřiny, topení, zateplení budovy vnitřní i vnější včetně izolace podlah a fasády. Výsledkem je komfortní a funkční řešení, které překračuje očekávání i těch nejnáročnějších a umožňuje firemní využití i bydlení zároveň. Interiér budovy je aktuálně uspořádán jako 7+kk, což poskytuje dostatečné množství prostoru např. i pro administrativní využití prostor. Velkorysé obytné plochy jsou osvětleny přirozeným světlem, čímž působí vzdušně a útulně. Vytápění objektu je řešeno moderním plynovým kotlem. V prvním podlaží v obývacím pokoji jsou rozvody řešeny podlahovým vytápěním, v ostatních místnostech jsou napojené také samostatné radiátory. Na pozemku je vlastní vrt a dům je napojen na veřejnou kanalizaci. K objektu náleží předzahrádka, dlážděný dvorek s posezením, zpevněné parkovací stání pro 2 auta a minizahrádka s několika vzrostlými stromy včetně strážce domu – stoleté lípy.
Součástí budovy je také sklep, mj. ideální pro skladování potravin a nápojů.
V přízemí budovy se nachází prostorná kuchyň s velkou jídelnou, samostatný místnost, pracovna, hala, chodby, technická místnost s toaletou, malý sklad, dále je zde koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Pod obojími schody (jedny jsou zděné a druhé dřevěné točité) do 1. patra se nachází úložné prostory.
V 1. patře se nacházejí 3 pokoje s dřevěnými podlahami a prostorný obývací pokoj propojený s rozlehlou terasou s krásným výhledem na okolní lesy. V tomto podlaží je také koupelna s rohovou vanou, dvěma umyvadly a toaletou. Dále je tu podkroví sloužící jako úložný prostor.
Objekt je částečně zařízen, co umožňuje novým majitelům personalizovat prostor podle vlastního vkusu. Pro ty, kteří hledají prostor i k relaxaci, poskytuje terasa fantastický výhled do okolních lesů, což z této nemovitosti činí ideální místo pro život a práci v jednom. Navíc, tato lokalita je velmi žádaná pro svou klidnou atmosféru, základní občanskou vybavenost, v místě je mj. mateřská školka, obecní úřad, zastávky autobusu, restaurace, cyklostezka a malebné okolní lesy, kde jsou patrné pozůstatky po menším hradišti - Kulturní památky umístěné na výběžku nad říčkou Výmolou. Obec Březí se nachází v okrese Praha-východ, ve Středočeském kraji přibližně 23 kilometrů východně od centra Prahy a 5 kilometrů severovýchodně od města Říčany, kde naleznete širokou občanskou vybavenost.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky této jedinečné nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Březí, okres praha-východ, Březí u Říčan
ID
913297
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
264 m2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
237 m2
Plocha nemovitosti
365 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Naděžda Vaňková

Naděžda Vaňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Březí (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu