Prodej pozemku pro bydlení, Velký Beranov, 945 m2

Velký Beranov

4 490 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 21 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize)

Prémioví partneři v Velkém Beranově

Informace k pozemku

Hledáte pozemek pro svůj vysněný dům nebo chcete dlouhodobě investovat do koupě stavebního pozemku? Obě možnosti splňuje naše současná nabídka.
Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme stavební pozemek ve Velkém Beranově - v části Nové Domky. Jedná se o pozemek o výměře 945 m2, který je v územním plánu veden jako plocha BI (bydlení v rodinných domech - městské a příměstské) . V současné době probíhá výstavba inženýrských sítí - předpoklad dokončení 09/2025. Příjezd bude zajištěn po obecní asfaltové komunikaci.
Výhodou je vzdálenost od krajského města - Nové Domky se nachází v dojezdové vzdálenosti v řádu minut od Jihlavy. Dále výborná občanská vybavenost a v neposlední řadě možnost využití MHD. Velkým bonusem je skutečnost, že výstavba RD není ničím časově omezena či podmíněna. Více informací Vám sdělíme v realitní kanceláři, těšíme se na Vás... Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
4 490 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Velký Beranov
ID
130710
Plocha nemovitosti
945 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martina Pavlištíková

Martina Pavlištíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkém Beranově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu