Prodej rodinného domu, Čistá u Horek, 168 m2

Čistá u Horek

2 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 438 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Prémioví partneři v Čisté u Horek

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka prodeje cihlového rodinného domku (chalupy), umístěné u hlavní komunikace v obci Čistá u Horek.

Dům byl postaven v roce 1920 a prošel několika stavebními úpravami. Naposledy v roce 2023, kdy byla vyměněna většina oken za plastová a vyvložkován komín. Zároveň bylo z větší části provedeno odizolování zdiva. Střecha je sedlová s krytinou z pálených tašek. Krov bez známek napadení dřevokaznou plísní.

Do domu je vstup přes verandu do chodby, ze které se vstupuje do obytné části. Tu tvoří společný obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, o celkové ploše 31 m2, s původním nábytkem a vybavením. Z chodby je také vstup do koupelny s vanou a WC. V této místnosti je umístěn kotel na tuhá paliva, který zajišťuje vytápění celého domu, s ohřevem do radiátorů. Další místností je bývalá kuchyně, která je v současnosti nevyužívaná. Odtud lze po dvou schodech vstoupit do místnosti se sníženým stropem, užívané jako ložnice. Dalšími prostory je uhelna a půda o výměře cca 84 m2, která by mohla být využita k rozšíření obytných prostor domu o podkrovní místnosti. Celková obytná plocha domu je cca 72 m2. K obytné části domu byla v minulosti přistavena dřevěná stodola. Dům má dva sklepní prostory se samostatnými vstupy o celkové výměře cca 12 m2. PENB nevyhotoven, proto uváděna třída G.

Dům je napojen na elektrickou síť, obecní vodovod, má však i vlastní studnu. Odpady jsou svedeny do žumpy, která v minulosti byla připojena na obecní kanalizaci.

K domu náleží mírně svažitá zahrada o výměře 652 m2, na které se mj. nachází samostatně stojící plechová garáž a skleník z polykarbonátu. Oplocení zahrady je z drátěného pletiva a zčásti původní dřevěné.

Nedaleko od obce je známý hrad Pecka, kde se pořádá mnoho kulturních akcí. Nemovitost je také v dobré dostupnosti do krkonošských středisek, např. Špindlerův Mlýn je vzdálen 21 km, ZOO Dvůr Králové nad Labem 19 km.

Právní servis, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Financování koupě domu Vám rádi zajistíme a o vše se postaráme. Budeme se na vás těšit u prohlídky.

Parametry domu

Cena
2 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Čistá u Horek
ID
OND2434
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
168 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
105 m2
Podlahová plocha
168 m2
Plocha nemovitosti
757 m2
Plocha zahrady
652 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Alena Molnárová

Alena Molnárová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čisté u Horek?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu