Prodej chaty, Buchlovice, Smraďavka, 120 m2 (ID: 3666195)

Smraďavka, Buchlovice

1 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 434 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Buchlovicích

Informace k domu

Pro příjemné chvíle v přírodě Vám nabízíme částečně zděnou a částečně dřevěnou chatu ve známé chatové oblasti Smraďavka u Buchlovic, která je ideálním útočištěm pro milovníky přírody a klidu. Tato zděná chata, která je před rekonstrukcí, vás okouzlí svým prostorným interiérem o dispozici 4+1, kde naleznete obývací pokoj s jídelním stolem, tři ložnice z toho jedna až pro 4 osoby, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a průtokovým ohřevem na teplou vodu, kuchyňskou linku s barovým posezením, předsíň a komoru.

Venkovní prostory nabízejí prostornou verandu s markýzou, dřevěný přístřešek nad chatou, venkovní krb s posezením – ideální pro letní grilování nebo odpolední relaxaci s rodinou a přáteli. Dřevo na vytápění lze složit pod přístřeškem u chaty.

Na terase je posezení, odkud je krásný výhled do lesnatého okolí a na Lázně Leopoldov, nedaleké přírodní koupání, koupaliště a klid.

Pitná voda se musí přivést, je možnost vybudovat studnu, odpad se dá řešit septikem, topení kamny nebo elektrickým přímotopem zajišťují komfort kdykoli v průběhu roku. Voda je užitková (dešťová) ze sběrných kádí. Parkování u cesty, dále přístup po schodech, cca 10m.

Nachází se jen kousek od vodní nádrže Smraďavka, což je perfektní pro koupání nebo romantické procházky podél břehu. Tato oblast nabízí mnoho možností pro rekreaci – od turistických tras až po místa pro pikniky v přírodě.

Zastavěná plocha s terasou je 95m2. Celková výměra pozemku 567m2.

Přijďte si prohlédnout tohle kouzelné místo a zažijte jeho jedinečnou atmosféru na vlastní kůži. Je to ideální útočiště pro ty, kdo hledají odpočinek od každodenního shonu a chtějí si užívat volné chvíle v krásném a klidném prostředí. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, ze zákona uvádíme tř. G.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku.

Parametry domu

Cena
1 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Smraďavka, Buchlovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
567 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LENSreality

Jungmannova 1310/10, Kyjov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Martin Kundrata

Martin Kundrata

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Buchlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu