Prodej chaty, Dolní Zálezly, 58 m2 (ID: 3666206)

Dolní Zálezly

Rezervováno
2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc

(Celková cena včetně právního servisu a provize RK. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce ( elektronická aukce ))

Prémioví partneři v Dolních Zálezlech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme loveckou chatu v krásném prostředí s nádherným výhledem na meander řeky Labe v obci Dolní Zálezly u Ústí nad Labem. Chata je umístěna na rovinatém oploceném pozemku se zahradou o rozloze 1269 m2. Chata je z roku 1937, jedná se o smíšenou stavu, v prvním nadzemním podlaží se nachází kuchyň a pokoj a ve druhém nadzemním podlaží se nachází prostorný celodřevěný obývací pokoj. Vytápění chaty lokálními kamny na pevná paliva. Do chaty je zavedena pitná voda z řádu, wc splachovací. Umístění chaty skýtá mnoho možností pro vyžití a různorodé aktivity, např. přístaviště osobní vodní dopravy a malých plavidel v Dolních Zálezlech, přívoz, tenisové kurty, procházky po okolí. Dojezdová vzdálenost do centra Ústí nad Labem je 10 min. Vřele doporučujeme prohlídku. V případě zájmu zajistíme výhodné financování.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Celková cena včetně právního servisu a provize RK. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce ( elektronická aukce )
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Dolní Zálezly
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
58 m2
Plocha nemovitosti
1436 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Adam Vomáčka

Adam Vomáčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Dolních Zálezlech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu