Prodej bytu 3+1, Praha - Košíře, 108 m2

Praha 5 - Košíře

13 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 62 431 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Další námi připravovanou realizací „novostavby bytu“ v dispozičním uspořádaní mezonetového bytu 3+1 o výměře 108 m2 se třemi balkóny ve 3. N.P. bytovém domu je možné koupit po kompletní rekonstrukci dle vašich individuálních přání.

Byt se aktuálně připravuje pro rekonstrukci,
v rámci které bude vyzděno nové jádro pro koupelnu a WC, samozřejmostí je rozvod nové elektroinstalace a vodoinstalace vč. odpadů, stávající omítky budou nahrazeny za nové se základní bílou malbou, podlahy celého bytu budou vyrovnány samonivelační stěrkou, stropy budou zakryty sádrokartonovými podhledy.
Po této fázi rekonstrukce bude byt k prodeji za 12.550.000,- kč.

A ve stavu po kompletní rekonstrukci vč. vybavení, u kterého si sami určíte barevné odstíny všech povrchů pro vinylové/dřevěné podlahy, vstupní a interiérové dveře a pokládku velkoformátové dlažby a obkladů vč. osazení umyvadla se spodní skříňkou, galerie, vany a závěsného WC, bude cca za 13.100.000,-


Máte jedinečnou možnost koupě dosud neobydlených nemovitostí v různých lokalitách Prahy přímo od investiční a developerské společnosti s letitou praxí v oblasti provádění staveb a komplexních rekonstrukcí.

Vyobrazený nábytek není součástí ceny, jen poukazuje na možné řešení a variabilitu jednotlivých pokojů.

Parametry bytu

Cena
13 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Praha 5 - Košíře
ID
5050
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
108 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Pavel Hrabal

Pavel Hrabal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu