Pronájem bytu 1+kk, Brno - Sadová, Kumpoštova, 33 m2 (ID: 3666805)

Kumpoštova, Brno, Sadová

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ elektřina 1.380,- a služby 3.212,- Kč + internet a TV 440,-)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Jako vybraný zástupce majitele Vám nabízíme k pronájmu nadstandardního a prosluněného bytu 1+kk (32,4m²) s terasou (5,1m²) a sklepem (1,5m²), nacházející se v novém objektu v jedné z nejzajímavějších brněnských lokalit - Královo Pole, ulici Kumpoštova. Byt je situovaný v 1./4NP domu a má celkovou plochu 32,4m² + 5,1m² terasy s krásným výhledem + 1,5m² komora mimo byt. K pronájmu je i vyhrazené garážové parkovací stání v pozemní garáži ( +1.500,- / místo ). Byt se nabízí částečně vybavený vkusným nábytkem a zařízením.

Byt / stav a dispozice
Byt o celkové ploše 36,6m² je rozdělen na předsíň, ze je vstup do obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou a ložnicí, koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V kuchyně je plně vybavená kuch. linka s vestavěnými spotřebiči - mikrovlnná trouba, lednice, myčka, horkovzdušná trouba, indukční varná deska, aj., nábytek viz. foto. Byt je dobře řešen i z hlediska úložného prostoru, kde je v předsíni prostor na odložení věcí a je vybudován vestavěný šatní prostor.

Dům / stav
Tento vysoce komfortní objekt byl dokončen v roce 2023, a to za použití velmi kvalitních materiálů a moderních zařízení ( na terase je osvětlení + zásuvky na ele., zastínění oken elektrickými předokenními rolety,) Jistě Vás osloví promyšleným dispozičním řešením, kvalitními materiály, prvky i technologií a precizním zpracováním. Vstup na prostornou terasu je jak z obývací části, kde ideální jižní orientace bytu přináší dostatek světla do prostoru všech místností, a to po celý rok.

Náklady na bydlení / Energetická náročnost
Dům byl postaven s ohledem na nízké náklady provozu. Topení bytu řešeno komfortním dálkovým ústředním topením.
Energie se platí zálohově, kde má byt vlastní měření a provádí se vyúčtování.
Zálohy na energie a služby jsou nastaveny:
Energie a služby: 3.212,- Kč ( plyn, voda a služby ) + elektřina 1.380,- , internet, TV 440,- aj.

Parkování / doprava
Samotná lokalita má výbornou dopravní dostupnost. Zastávky MHD se nachází 250m od domu.
1 x vyhrazené parkovací stání k možnosti nájmu za 1.500,- / měsíc v podzemní garáži.

Lokalita / blízké okolí
Přímo v místě je veškerá paleta občanské vybavenosti. V těsné blízkosti se nachází Supermarket ALBERT, zastávky MHD, restaurace, aj.
V blízkém okolí se nachází řada možností k relaxaci nebo sportu - např. Údolí Zaječího potoka, dětské hřiště - Park Sadová, a další... Jedná se o lokalitu, kde je příjemné bydlení. Předností této lokality je tak velké množství pěkných míst vhodných jak k odpočinku, tak sportovním aktivitám, pěším výletům a cykloturistice. Příznivce jezdectví a milovníkům koní jistě potěší výborná dostupnost jezdeckého areálu - Panská lícha. Z pohledu obyvatelstva se jedná o bezproblémové okolí.

Nedoporučujeme pro majitele zvířat.
Byt je již připraven k využití od 01.10. Případně dle dohody.
Doporučujeme

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ elektřina 1.380,- a služby 3.212,- Kč + internet a TV 440,-
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Kumpoštova, Brno, Sadová
ID
23788
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
40 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Adam Trčka

Adam Trčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu