Prodej ubytování, Praha - Žižkov, Chlumova, 44 m2 (ID: 3666839)

Chlumova, Praha 3 - Žižkov

5 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 543 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme vám novou investiční jednotku 2+kk v 1. podzemním podlaží činžovního domu, kde právě vrcholí kompletní rekonstrukce. Prostor je vhodný pro krátkodobé ubytování hostů s očekávaným výnosem 7 % nebo ke střednědobým pronájmům, kde se výnosy pohybují kolem 5,4 %. Dlouhodobé pronajímání jako studentský byt vynese v této lokalitě přibližně 4,3 %.

Součástí interiéru je předsíň, obývací pokoj s rozvody na kuchyňskou linku, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Kvalitní vinylové podlahy, hliníková okna s trojskly, podlahové vytápění, rekuperace a samostatné měření veškerých spotřeb vyhovují nárokům na pohodlné moderní bydlení.

Dům se nachází 2 minuty pěšky od tramvajové zastávky Lipanská a tři stanice od Václavského náměstí. V docházkové vzdálenosti jsou školky, školy, divadlo Járy Cimrmana, vyhlášené restaurace, městský úřad a také například nákupní centrum Atrium Flóra.

Výhodou je rovněž blízkost parků Vrch Vítkov, Parukářka a Riegrových sadů, odkud si rezidenti mohou vychutnat snové výhledy na panorama hlavního města.

Pokud vás napadly otázky k investiční jednotce či rekonstrukci domu, kontaktujte naše makléře. Ochotně vám pomohou s výběrem a upřesní stavebně technické detaily.

Parametry nemovitosti

Cena
5 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Chlumova, Praha 3 - Žižkov
ID
03_2024_102_1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
41 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
44 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu