Prodej rodinného domu, Česká Skalice, Hakenova, 169 m2 (ID: 3666942)

Hakenova, Česká Skalice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(v ceně je provize zprostředkovatele a právní služby)

Prémioví partneři v České Skalici

Informace k domu

Prodej řadového domu, který se nachází v klidné části města Česká Skalice na území okresu Náchod v Královehradeckém kraji. Starší udržovaný dům má užitnou plochu 169 m² a zahradu 276 m².

V 1.NP se nachází vstupní chodba (5,6 m²), toaleta (1,6 m²), kuchyň (6,4 m²), hala s jídelnou (12,7 m²), obývací pokoj (23,6 m²) a lodžie (5 m²), která je orientovaná na JZ stranu.

Po dřevěném schodišti se dostaneme do 2NP, kde se nachází chodba(4,1 m²), ložnice (14,8 m²) s lodžií (4,32 m²), která je situovaná na V stranu, koupelna s vanou a toaletou (3,9 m²), šatna (4,5 m²), pokoj (11 m²) a druhý pokoj (9,1 m²). Z obou pokojů se vchází na třetí lodžii (5 m²) situovanou na JZ stranu.

V přízemí se nachází sklepní prostory pod celým domem a také garáž se vstupem do domu. Druhý automobil je možné parkovat na vlastním pozemku venku před garáží.

Do domu je přivedena obecní voda a je napojen na obecní kanalizaci. Ve všech pokojích jsou umístěné radiátory, topení je řešené elektrokotlem. Plynofikace je v ulici, ale dům na plyn není aktuálně napojen.

Krajový řadový dům má nová plastová tříkomorová okna, dominantou obývacího pokoje je velký funkční krb a za domem se rozprostírá zahrada v udržovaném stavu. Nabízí se rekonstrukce, jejímž výsledkem by mohlo být opravdu stylové prostorné bydlení.

Okolí domu nabízí široké možnosti a to jak pro relaxaci, turistiku, tak sportovní vyžití. Samozřejmostí je plná občanská vybavenost ve městě, do jehož centra je to cca 10 min. volné chůze.
 
Těším se na běžných prohlídkách, ale nabízím také viedeoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, Face Time, Messenger, Skype aj.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně je provize zprostředkovatele a právní služby
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Hakenova, Česká Skalice
ID
VP.ČS.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
169 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
169 m2
Plocha nemovitosti
416 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Veronika Pácaltová

K Meteoru 762/34, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Veronika Pácaltová

Veronika Pácaltová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Skalici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu