Prodej podílu zemědělské půdy, Oselce, 10670 m2

Oselce

341 429 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Oselcích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji podíl na pozemcích v katastrálním území Nová Ves u Horažďovic, obec Oselce, okres Plzeň-jih, zapsaných na listu vlastnictví č. 613. Celková výměra prodávaného podílu činí 10 670 m², z toho:

Orná půda: 6 551 m2 (parcely č. 86, 88, 123)
Trvalý travní porost: 3 626 m2 (parcely č. 89, 90/1, 90/3, 91, 115/7)
Ostatní plocha: 493 m2 (parcely č. 85, 87, 92/2)

Tyto pozemky leží v krásné krajině jižních Čech, která se vyznačuje vysokou kvalitou půdy a vhodnými podmínkami pro zemědělskou činnost. Orná půda je ideální pro pěstování různých zemědělských plodin. Travní porosty poskytují ideální prostor pro chov hospodářských zvířat nebo produkci krmiva. Díky kombinaci orné půdy, travních porostů a menších ploch pro další využití jsou tyto pozemky velmi flexibilní a vhodné pro širokou škálu zemědělských aktivit.

Katastrální území Nová Ves u Horažďovic se nachází v blízkosti města Horažďovice, které zajišťuje potřebnou občanskou vybavenost a dostupnost služeb. Celkově je tato oblast vyhledávaná pro svou přírodní krásu a mírné klima, což z ní dělá atraktivní lokalitu nejen pro zemědělce, ale i pro investory, kteří hledají stabilní zhodnocení prostřednictvím zemědělské půdy.

Investice do zemědělské půdy je dlouhodobě spolehlivou cestou k uchování a zhodnocení majetku. Půda je komoditou, jejíž hodnota v čase neustále roste, a právě tato nabídka může být vhodnou příležitostí k rozšíření vašeho portfolia.

Provize je již zahrnuta v ceně. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Parametry pozemku

Cena
341 429 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Oselce
ID
6680
Plocha nemovitosti
10670 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Czéhmester

Lukáš Czéhmester

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu zemědělských půd v Oselcích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu