Prodej bytu 3+1, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II, 9. května, 76 m2

9. května, Mladá Boleslav II

5 850 000 Kč HYPOTÉKA od 27 879 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Informace k bytu

Ojedinělý byt v Mladé Boleslavi

Prodej výjimečného družstevního bytu o dispozici 3+1 a podlahové ploše 78 m² s balkonem a lodžií v centru Mladé Boleslavi. Byt prošel celkovou rekonstrukcí (plovoucí podlahy, zárubně a dveře - dřevo masiv, zděné jádro, zasklená lodžie, 5 prostorných vestavěných skříní, kuchyňská linka, žaluzie). Byt zůstává částečně vybavený. K bytu přísluší sklepní kóje.
Byt se nachází na zvýšeném 1. patře 6-ti podlažního domu, který má železobetonovou nosnou strukturu s vyzdívanými zdmi a vzhled panelového domu. K dispozici je výtah a bezbariérový přístup pro pohodlné bydlení.
Budova v družstevním vlastnictví je po celkové rekonstrukci, ve velmi dobrém stavu, energetický štítek C. V přízemí se nachází obchody, které družstvu nájemným přispívají na opravy a veškerou činnost, poplatky členů jsou díky tomu minimální, měsíčně 3300,-Kč za veškeré služby včetně tepla, teplé a studené vody. Vytápění dálkové, voda veřejná, kanalizace.
V bezprostředním okolí se nachází historické centrum města, park a veškerá potřebná infrastruktura je v docházkové vzdálenosti. Stejně tak i Škoda Auto Vysoká škola a Technologické a vývojové centrum Auto Škoda.
Pokud hledáte prostorný, prakticky řešený byt v klidné lokalitě, neváhejte mě kontaktovat a domluvte si prohlídku této skvělé nemovitosti. Byt je vhodný i jako investiční k dlouhodobému pronájmu.

Parametry bytu

Cena
5 850 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
9. května, Mladá Boleslav II
ID
17DB419B
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Bc.Jaroslava Řeháčková

Bc.Jaroslava Řeháčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Mladé Boleslavi?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu