Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 253 m2

Frýdek-Místek - Lysůvky

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Sníte o moderním bydlení s nádechem elegance? Chcete to mít kousek do města plného kulturního využití, přírodních krás a zajímavých památek? Tak právě tenhle sen vám splní rodinný dům v Lysůvkách u Frýdku - Místku.

Nabízím vám atypický rodinný dům s dispozicí 5+kk ve specifikaci užitné plochy 253 m2, plocha terasy 40 m2, vlastní parkoviště a to vše na parcele 620 m2. Stavba bude řešena jako nepodsklepená, o 2NP s plochou, zateplenou střechou pomocí spádovými klíny z EPS a krytinou z PVC fólie, zatížené kačírkem.

Celková zastavěná plocha domu je 160 m2. V prvním patře domu se nachází vstupní chodba s toaletou a technickou místností, pokoj pro hosty. Srdcem domu je obývací pokoj s kuchyní a jídelnou s plochou 60 m2. Do garáže zaparkujete dva automobily, má výměru 55 m2 a je průchozí do domu. Do druhého patra se dostanete po schodišti z chodby, jsou zde 2 velké pokoje, ložnice se šatnou a koupelna s WC.

Po celé ploše domu bude podlahové vytápění napojeno na úsporné teplené čerpadlo, primární zdroj tepla a ohřev teplé vody. Tento zdroj bude umístěn v garáži v 1NP. Celý dům bude zateplen kvalitní izolací tloušťky 160 - 200 mm, fasádní omítka silikonová, plastová okna s trojsklem. Vjezd do garáže přes sekční el. ovládaná vrata. Vedle garáže bude venkovní jednotka tepelného čerpadla. Napojeno na místní obecní kanalizaci.

Lysůvky leží v malebném údolí nedaleko přehrady Olešná, v těsné blízkosti města Frýdek-Místek.
Tato oblast je obklopena nádhernou přírodou Moravskoslezských Beskyd, což nabízí ideální prostředí
pro milovníky turistiky, cykloturistiky a dalších outdoorových aktivit. Okolí Lysůvek je bohaté na krásné
horské scenérie, lesy a údolí, které lákají k průzkumu a objevování.

Přehrada Olešná pak představuje příležitost k vodní rekreaci, rybaření a odpočinku u vody. Samotné Lysůvky jsou součástí okreního města Frýdek- Místek a jejich poloha přináší nezapomenutelný zážitek z pobytu v této krásné části Moravskoslezského kraje.

Předpokládaný termín dokončení první polovina roku 2025.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Frýdek-Místek - Lysůvky
ID
0028
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
253 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
620 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

ARKEMAX REALITY

ARKEMAX REALITY

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu