Prodej bytu 2+1, Praha - Vršovice, Oblouková, 50 m2

Oblouková, Praha 10 - Vršovice

6 299 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc

(Cena včetně všech poplatků)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout byt o vnitřní dispozici 2+1 (výměře 50 m2), jenž má k dispozici vkusné a praktické vestavné patro (s balkonem a sklepem) v 1 nadzemní podlaží budovy, na místě se skvělou dopravní dostupností 3 min. TRAM/BUS, 10 min. metro (A), 3 min. vlaková stanice Vršovice, centrum max. 15 min.

Po vstupu do bytu se ocitnete ve čtvercové místnosti poskytující zádveří se vstupem na balkon, s místem pro botník, věšák apod., a dále kuchyň, kde je na zakázku vyrobená linka (uspořádána do L) s vestavnými spotřebiči, jako varná plynová deska, trouba, mikrovlná trouba, digestoř, myčka na nádobí a velká lednice (175). Dále je k dispozici průchozí pokoj, dnes využívaný jako obývací, ze kterého je dále možné vstoupit do pokoje, který má k dispozici vestavné patro na spaní, prostornou šatnu a další úložné prostory, a konečně odkud se dostanete do koupelny s toaletou, kde je k dispozici sprchový kout, pračka, umyvadlo a oddělená místnost s toaletou. K pohodě bydlení přispívají plastová okna se žaluziemi i balkon, který situován do klidného vnitrobloku, byt poskytuje i příjemné přirozené osvětlení a dále nabízí příjemný chlad a stín i v letních měsících. Vytápění v bytu zajišťuje elektrický kotel, ohřev vody elektrický boiler. Celý byt prošel kompletní rekonstrukcí před cca. 10 lety.

Samotná budova (dokončena dle KÚ v roce 1945), je napojena na všechny inženýrské sítě, udržovaná společenstvím vlastníků, kdy poslední chybějící investicí je fasáda. V domě je dnes 39 jednotek, celkem v 6 podlažích, k dispozici je i výtah.

Měsíční náklady vůči SVJ (včetně záloh na poskytované služby) činní pouhých 2.815, - Kč / měsíc.

Nabídka bytu je rovněž vhodná pro konzervativní investici (dlouhodobému nájmu) kdy v místě a čase obvyklé nájemné (aktuálně je ve výši +/- 18-20.000, - Kč / měs. bez služeb), což by činilo výnos až cca. 3,8 % p. a.

V případě zájmu o další informace i prohlídku, jsem Vám k dispozici, Vaše realitní zprostředkovatelka s osobním přístupem.

Parametry bytu

Cena
6 299 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně všech poplatků
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Oblouková, Praha 10 - Vršovice
ID
1769
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PETER

nám. Republiky 993, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ivana  Peter

Ivana Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu