Prodej vily, Říčany, Rýdlova, 312 m2 (ID: 3667640)

Rýdlova, Říčany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Říčanech

Informace k domu

Dovoluji si exkluzivně nabídnout reprezentativní vilu v Říčanech po rekonstrukci se třemi bytovými jednotkami.

Tato úchvatná vila postavená v roce 1938, pečlivě zrekonstruovaná v roce 2014 a elegantně zařízená, se nachází v klidné a prestižní části Říčan. Nabízí ideální kombinaci moderního komfortu a půvabu historické architektury. Ideální pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní bydlení. Sedlová střecha z pálené tašky, dřevěná okna, keramická dlažba a dřevěné podlahy vkusně dokreslují atmosféru domu.

Dům sestává ze tří samostatných bytových jednotek:
Každá jednotka je prostorná a nabízí elegantní interiéry s moderními prvky a vysoce kvalitními materiály. Aktuálně se v přízemí nachází jednotka určená k bydlení 3+kk a druhá dvě patra jsou nyní využívána jako kanceláře . Je zde tedy i investiční příležitost k dalšímu pronájmu kanceláří v budoucnosti.

Zahrada:
Rozlehlá okrasná zahrada 576m2 je dokonale udržovaná, ideální pro odpočinek a rodinné aktivity.

Parkování:
Vila disponuje dostatečným parkovacím prostorem. Najdete zde hned tři parkovací místa na pozemku a jedno v garáži, což je v této oblasti opravdu velká výhoda.

Poloha:
Nemovitost se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, škol, restaurací a přírodních rezervací, čímž poskytuje perfektní kombinaci klidu venkovského života i snadného přístupu ke všem moderním vymoženostem.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Tato vila představuje unikátní příležitost pro ty, kteří chtějí žít ve stylovém domě na krásném místě, s nádechem luxusu a klidu.


Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost Keller Williams Czech Republic zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Rýdlova, Říčany
ID
07070
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
312 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
718 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petra Habrychová

Petra Habrychová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu