Prodej bytu 3+1, Tábor, Sokolovská, 65 m2 (ID: 3668314)

Sokolovská, Tábor

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Táboře

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi bytovou jednotku 3+1, která se nachází se ve velmi klidné a žádané lokalitě Pražského sídliště v Táboře - ulice Sokolovská. Byt je situován ve 4. patře panelového domu. V domě momentálně není výtah, ale majitelé bytových jednotek v současné době jednají o jeho schválení a většina vlastníků již jeho instalaci schválila.
Tento byt vám nabízí obývací pokoj s francouzským oknem, kuchyni, dvě ložnice, chodbu, šatnu, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu.
Byt je orientován na sever, jih a západ a tím poskytuje dostatek slunce téměř po celý den.
Jednotka je v původním stavu, což vám dává ideální možnost upravit si ji přesně podle svých představ. Dům již prošel revitalizací - byla zateplena fasáda, vyměněna okna za plastová, jsou zrekonstruovány společné prostory a nové stoupačky. K bytu patří sklepní kóje a je možné využívat kolárnu.
V okolí domu najdete vše, co potřebujete. Školy, školky, obchody, nemocnici, tenisové kurty, bazén, park, několik hřišť a mnoho dalšího. V případě potřeby je navíc možné si hned u domu pronajmout garáž.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte mě. Ráda vás provedu a zodpovím všechny Vaše dotazy.
V případě potřeby rychle a kvalitně zajistím financování formou hypotéky. PENB - C.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Sokolovská, Tábor
ID
24018
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Ivana Dvořáčková

Ivana Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Táboře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu