Prodej pozemku pro bydlení, Velká Bíteš, 6441 m2 (ID: 3668361)

Velká Bíteš

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Velké Bíteši

Informace k pozemku

V době, kdy se zvedá poptávka po bytech je tato investiční příležitost do projektu Rezidence Bíteš rozhodně zajímavá. Exkluzivně nabízíme prodej stavebního pozemku o výměře 6441 m2 s vyprojektovaným promyšleným developerským projektem k výstavbě bytového domu včetně stavebního povolení.

Již při výběru místa pro realizaci, bylo více než jasné, že zde může vzniknout šťastný domov pro spoustu rodin i jednotlivců.

Jako bonus se možná jeví maličkost v podobě krásného výhledu do okolí, ale v konečném důsledku je právě prostředí jedním z hlavních faktorů, který rozhoduje o tom, kde bude člověk žít spokojeně.

Stavba a její specifika:
Pětipodlažní bytový dům s celkově 62 bytovými jednotkami, 3 ateliéry, 3 komerčními prostory a téměř 1000 m2 plochy podzemních garážích, má tvar písmene „L“ a je navržen tak, aby zapadal do svažitého terénu, čímž vznikla zajímává stavba terasovitého charakteru, kde druhé až čtvrté podlaží částečně ustupuje, vytváří tak terasy pro přilehlé byty a poslední páté patro ustupuje ze všech stran.

Celkový pohled pak tvoří zajímavý architektonický detail a objekt tak působí odlehčeně.
Dispoziční členění bylo tvořeno přímo na míru současných požadavků a potřeb kupujících, kde se snoubí stále ještě dostatek prostoru v jednotlivých bytech a zároveň se dbá na jejich dostupnost, ať už při realizaci koupě formou hypotéky nebo využití vlastních prostředků.

V projektu se tedy vyskytuje celá škála velikostí a výměr od bytových jednotek 1+kk (35-40 m2) , 2+kk (43-67 m2), 3+kk (62-95 m2) až po 4+KK (75-80 m2). Samozřejmostí jsou již balkóny, ale v projektu naleznete i byty s nádhernými terasami až do výměry 120 m2. Ke všem bytům je pak počítáno se zděnou sklepní kójí, se zabezpečovacím systémem napojeným na byt a osazenou elektřinou pro moderní využití, třeba formou možnosti nabíjení elektrokola, což už jen dokresluje promyšlenost celého projektu do detailů.

Ani s parkováním si nemusí budoucí majitelé dělat starosti, objekt disponuje dostatkem parkovacích garážových stání, ale i samostatných garáží, včetně přípravy kabelovodů pro pozdější možnou instalaci dobíjecí stanice.

Okolní zpevněné plochy budou dále využity i pro zajištění dalšího dostatečného počtu parkovacích míst a i zde je počítáno s realizací přípravy pro dobíjecí stanice – pro možnost pozdějšího připojení.

Dobrá dopravní dostupnost, a to ať v rámci Velké Bíteše, tak i dostupnost dálnice D1 a budoucí infrastruktura uzavírá základní pozitiva daného projektu.
S podrobnějšími technickými či technologickými parametry se lze seznámit buď na osobním jednání s naší milou makléřkou nebo na stránkách projektu.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Velká Bíteš
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
6441 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Absolut real

Bednaříkova 2893/1a, Brno, Líšeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Gabriela Odvářková

Gabriela Odvářková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velké Bíteši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu