Prodej rodinného domu, Kunštát, Za Lidokovem, 233 m2 (ID: 3668362)

Za Lidokovem, Kunštát

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kunštátu

Informace k domu

Na základě výhradního zastoupení nabízíme k prodeji prostorný samostatně stojící rodinný dům 7+1 s garáží, sklepními prostory a nádhernou rozlehlou rovinatou zahradou o výměře 1084 m², který ač vznikl v ½ osmdesátých let svou prostorností v mnohém předčí dnešní novostavby a to v mnoha směrech. Dům je součástí řadové zástavby na konci klidné boční ulice a jeho samotné umístění ve střední části pozemku dalo vzniknout samostatně stojící stavbě domu poskytující svým majitelům absolutní soukromí. Navíc z obou bočních stran zůstal zachován dostatečně široký prostor pro případné průjezdy do krásné rozlehlé rovinaté zahrady. Další předností krom garáže samotné pak zajisté bude i dostatek parkovací plochy před domem.

Byl využíván k bydlení pro jednu rodinu, ale po určitých dispozičních úpravách můžete získat plnohodnotné vícegenrační využití a ještě stále vám zbyde dostatek ostatních prostor.

Dispoziční řešení - celková plocha 1184 m² , zastavěná plocha 100 m², užitná plocha včetně sklepních prostor a garáže 233m², zahrada 1084 m²

Suterén:

garáž 16m² - výška 2m - vrata (osazené před dvěma lety), sklepní prostor 15,7m², technická místnost 4,7m², kde se nachází kotel na tuhá paliva i s prostorem pro uskladnění dřeva, nachází se zde i kotel na plyn kombinovaný Viadrus 2000, ohřev vody řešen zde umístěným boilerem, chodba 8m², schodiště s chodbou 5,4m².

koupelna s prádelnou 17,5m² - místnost je celá obložená kachličkami i s odpadovým kanálkem, osazená sanitární technikou v podobě sprchového koutu, vany, umyvadlo, prostor pro pračku, popř sušičku. Z koupelny se dá vyjít na zahradu.

I.patro

zádveří 2,8m² s prostorem pro botník a šatní stěnu, předsíň 12m² s centrálním schodištěm, obývací pokoj 21,2m², kuchyně 15,4m², pokoj 12m² - tento je průchozí do druhého pokoje, který má 13,2m², spíž - komora 3,6 m² (možnost prostoru pro další koupelnu), toaleta s umyvadlem 2,3 m².

II.patro

ložnice 16m² s terasou (možnost budoucího využití jako obývací pokoj) se samostatným vstupem, pokoj 16m² (možnost využití jako budoucí kuchyně) se samostatným vstupem, pokoj 17,3m²- tento je průchozí do druhého pokoje 16m², chodba 7,7m², koupelna 3,67m².

Technické parametry:

zdivo cihlené, omítky cementové, střecha plechová (cca před 10 lety řešena renovace).

Celý dům osazen plastovými okny (cca od 2010) – dvojsko, vstupní dveříe taktéž plastové, pouze sklepní okna jsou původní.

Dům je z bočních stran zateplen polystyrenem, včetně fasády cca od r. 2010

Kotel na tuhá paliva, i kotel na plyn kombinovaný Viadrus 2000, ohřev vody boilerem cca 2019. Renovace střechy taktéž cca 2019.

Inženýrské sítě - kompletní: elektřina, plyn, voda, kanalizace

Lokalita:
Kunštát je plně vybavené město s možnostmi využití sportovišť, cyklotras, v blízké Olešnice si lze užít i zimních sportů v podobě lyžování.
Rádi Vám nemovitost představíme na osobní prohlídce, stačí si domluvit vyhovující termín.
Dopravní dostupnost: autobus 301

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Za Lidokovem, Kunštát
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1184 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Absolut real

Bednaříkova 2893/1a, Brno, Líšeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Gabriela Odvářková

Gabriela Odvářková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kunštátu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu