Pronájem bytu 2+kk, Praha - Břevnov, Bolívarova, 66 m2 (ID: 3668411)

Bolívarova, Praha 6, Břevnov

25 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka pronájmu zařízeného bytu 2+kk s balkónem, 66 m, Praha 6 - Bolívarova ulice

Popis nemovitosti:
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný a prostorný byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk, nacházející se ve 4. patře moderního bytového domu v ulici Bolívarova 2059/26, Praha 6. Tento byt s celkovou plochou 66 m je ideální volbou pro pár nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné a atraktivní lokalitě s výbornou dostupností do centra města.

Dispozice a vybavení:
Byt je světlý a slunný, s výhledem do klidného vnitrobloku. Při vstupu do bytu se ocitnete v prostorné předsíni, kde jsou vestavěné skříně poskytující dostatek úložného prostoru. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem, který je vybaven moderními spotřebiči včetně sklokeramické varné desky, elektrické trouby, mikrovlnné trouby, digestoře, lednice a myčky.

Ložnice je zařízena vestavěnou skříní, komodou a manželskou postelí, což vytváří příjemné prostředí pro odpočinek. Koupelna je moderně zařízená, disponuje vanou, umyvadlem, WC, žebříkovým topením a pračkou. Na podlaze je keramická dlažba a stěny jsou obloženy velkoformátovými keramickými obklady. Podlahy v ostatních místnostech jsou řešeny kombinací plovoucí podlahy a dlažby. K vytápění bytu slouží vlastní plynový kotel s programovatelnou regulací, což umožňuje flexibilní nastavení teploty podle vašich potřeb.

Byt má také balkón, který je ideálním místem pro relaxaci s výhledem na klidnou okolní zeleň.

Lokalita:
Byt se nachází v žádané lokalitě Prahy 6, v těsné blízkosti přírodních a historických památek, jako je letohrádek Hvězda, sportovní park Ladronka a Břevnovský klášter s přilehlým parkem. Lokalita nabízí nejen příležitosti k aktivnímu odpočinku, ale také kompletní občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení.

Dopravní dostupnost:
Dopravní dostupnost je výborná, zastávka tramvaje (linky 22 a 25) je vzdálena pouhé 2 minuty chůze od domu. Díky tomu se snadno a rychle dostanete do centra města i dalších částí Prahy. Parkování je možné přímo před domem.

Podmínky pronájmu:
- Měsíční nájem: 25 500 Kč
- Náklady na bydlení: Cca 5 500 Kč měsíčně (zahrnují zálohy na energie a služby)
- Kauce:** 50 000 Kč
- Provize realitní kanceláře:
Kontakt:
- Realitní kancelář: Můj domov REALITY
- Makléř: Lidiya Savynets
- Telefon: +420 775 604 602
- Email: muj.domov.reality@seznam.cz
- Komunikační aplikace: Viber, WhatsApp, Telegram

Prohlídky a další informace:
Byt je k dispozici ihned k nastěhování. Pokud máte zájem o prohlídku nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat. Tento byt nabízí příjemné bydlení v prestižní lokalitě Prahy 6, ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí s vynikající dostupností a komfortním vybavením.

Parametry bytu

Cena
25 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Bolívarova, Praha 6, Břevnov
ID
1383/4866
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Plocha nemovitosti
66 m2
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Můj domov REALITY

Můj domov REALITY

Prosecká 527/24, Praha, Libeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lidiya Savynets

Lidiya Savynets

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu