Prodej pozemku pro bydlení, Mořkov, 1518 m2

Mořkov

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.)

Prémioví partneři v Mořkově

Informace k pozemku

Naše společnost Vám v zastoupení majitele nabízí pozemek určený k zástavbě rodinných domů či usedlostí k trvalému bydlení. Mírně svažitý pozemek nabízí příjemné místo k bydlení v těsné blízkosti přírody Beskydského podhůří. Příjezd je většinově zajištěn obecní asfaltovou komunikací vyjma posledních pár desítek metrů, které absolvujete po zpevněné cestě v podílovém vlastnictví, kde podíl na přístupové komunikaci je nedílnou součástí prodeje.

Přístup na pozemek:
Díky celoročně udržované příjezdové komunikaci napojené na hlavní tah a blízké autobusové zastávce (cca 12 min. pěší chůzí) je zajištěno pohodlné a snadné spojení s okolními obcemi (NJ 14 min., Val. Mez. 19. min., Kopřivnice 17 min. jízdy autem).

Poloha:
Pozemek je situován téměř na okraji obce s okolní řídkou zástavbou rodinných domů ve vyhledávané části obce Mořkov. Atraktivní velice mírně svažitý pozemek se vzácnou atmosférou klidu a s nádherným výhledem do zeleně a údolí pod kopcem.

Plocha pozemku: 1 518 m2 m2

Blízké okolí:
Řídká zástavba nabízí novému majiteli klid a soukromí.

Výhody:
Pozemek nabízí úchvatný výhled do údolí pod kopcem, který ocení každý milovník přírody a krásného prostředí.

Inženýrské sítě:
- Voda a elektřina na hranici pozemku, usnadňuje proces budoucí výstavby.

Zastavitelná plocha:
Tento pozemek se nachází v zastavitelné ploše pro bydlení SO (Plochy smíšené obytné) - Z35, kdy podle prostorové regulace platí následující omezení pro výstavbu RD:
- Maximálně 2 nadzemní podlaží + podkroví.
- Maximální index zastavitelnosti pozemku je 70% všech jednotlivých staveb na pozemku.

Prezentovaná nabídka je ideální pro každého, kdo hledá prostor pro vybudování vlastního domova dle svých představ nebo také jako investici do budoucna, která se v čase jistě významně zhodnotí. Místo díky své poloze a možnostem výstavby nabízí mnoho možností jak uchopit příležitost pro realizaci svých životních plánů.

Nabídka je výjimečnou příležitostí v jedné z nejkrásnějších lokací určených pro výstavbu v Mořkově. Atraktivní pozemky z trhu mizí velice rychle, proto doporučuji nepromeškat zajímavou příležitost. Dopřejte si radost a nechte se okouzlit tímto skvělým místem.

Garantujeme navíc zcela harmonický převod vlastnického práva k nemovitostem, bezpečný převod kupní ceny z advokátní úschovy. Dále díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování.

Těšíme se na Vaši návštěvu

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Mořkov
ID
1450/4500
Plocha nemovitosti
1518 m2
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mořkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu