Prodej podílu rodinného domu, Nedašov, 217 m2 (ID: 3668988)

Nedašov

805 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(id.1/2, vyvolávací cena)

Prémioví partneři v Nedašově

Informace k domu

Id.1/2 RD Nedašov
Obec Nedašov se nachází na okraji okresu Zlín asi 30 km východně od okresního města. V obci je základní občanská vybavenost a kompletní infrastruktura.
Nabízený RD s č.p.136 se nachází po pravé straně místní komunikace vedoucí ke kostelu v křižovatce dvou ulic v poměrně strmém svahu. Další vedlejší stavby k domu jsou na p.č.st.386 s pozemky se nachází naproti přes ulici vedoucí ke kostelu.
Rodinný dům č.p. 136
Přízemní, celý podsklepený objekt se sedlovou střechou a podkrovím dispozičně řešený jako jednobytový 5+1. Standartní zděný objekt, betonové schodiště, dřevěná zdvojená okna, dřevěné vnitřní dveře do ocel. zárubní, betonové podlahy a kombinace keramické dlažby a PVC, vnitřní štukové omítky a standartní keramické obklady v koupelně, WC a kolem kuch. linky. Venkovní hladká omítka. Ústřední vytápění kotlem na TP (nefunkční), rozvody v ocel. trubkách a litinové radiátory. Objekt je ve stavu před rekonstrukcí v původním stavu ze 70.let minulého století.
Vedlejší stavba na části pozemku p.č.st.246
Dvoupodlažní nepodsklepený objekt s nízkou sedlovou střechou postavený do L kolem dvora dispozičně řešený v I.NP jako skladové prostory, ve II.NP jako bytová jednotka 3+1. Standartní zděný objekt, průchod z RD, dřevěná zdvojená okna, dřevěné vnitřní dveře do ocel. zárubní, betonové podlahy a kombinace keramické dlažby a PVC, vnitřní štukové omítky a standartní keramické obklady v koupelny, WC a kolem kuch. linky. Venkovní hladká omítka. Lokální vytápění kamny na TP a el. přímotopy. Objekt rovněž ve stavu před rekonstrukcí.
Objekt včelínu na pozemku p.č.st.386
Přízemní zděný objekt s nízkou valbovou střechou standartního provedení jako vedlejší stavba z roku 1921. Objekt v současnosti nevyužívaný sloužící pouze jako sklad. S pozemky ve funkčním celku o celkové výměře 363 m2.
Venkovní úpravy
Přípojky inženýrských sítí, oplocení, skleník v zahradě a studna ve dvoře, dále zpevněné plochy kolem objektů a ovocné stromy na zahradě kolem RD.

Parametry domu

Cena
805 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
id.1/2, vyvolávací cena
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Nedašov
ID
1623-EDD/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
909 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Pavlína Woodhams

Mgr. Pavlína Woodhams

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu rodinných domů v Nedašově?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu