Prodej rodinného domu, Slavkov u Brna, Jiráskova, 172 m2 (ID: 3669054)

Jiráskova, Slavkov u Brna

16 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 540 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slavkově u Brna

Informace k domu

Hošek Estate Vám exkluzivně nabízí prodej moderního rodinného domu v jedné z nejžádanějších lokalit na jižní Moravě ve Slavkově u Brna.

Samostatně stojící dům, který byl postaven v roce 2013 leží v nové části ulice Jiráskova, která nabízí velmi hezké okolí a bezpečí. Nabízí veškerý komfort, který od rodinného domu očekáváte.

V přízemí domu se nachází prostorná kuchyně s jídelním koutem se samostatnou spíží. Z kuchyně se dostanete velkým francouzským oknem na přední terasu orientovanou do ulice, kde ale díky vzrostlým rostlinám a stromům máte opravdové soukromí. Dále se v přízemí nachází jedna ze dvou šaten, technická místnost, kde je dostatek prostoru pro pračku, sušičku i plynový kotel zajišťující teplo a teplou vodu pro celý dům. Z obývacího pokoje pak zde máte další vstup na zadní zastřešenou terasu o velikosti 20m² a zahradu o velikosti 357m².

V mezipatře se nachází samostatné WC a jedna z velkých předností a to garáž pro dva automobily o velikosti 36m². Takže Vám nabízí dostatek prostoru pro uskladnění dalších věcí. V garáži se nachází samozřejmě vodovodní kohoutek a zásuvka na 380V. Garáž je vymalovaná a na podlaze je položená dlažba. Z důvodu soukromí není garáž vyfocená. Rádi Vám ji ukážeme během osobní prohlídky.

V 1. patře domu se nachází 2 dětské pokoje o velikosti 13m² a 12,5m², druhá šatna, koupelna o velikosti 8m² s walk-in bezvaničkovým sprchovým koutem, dvojitým umyvadlem a WC s bidetovou sprchou. Na konci chodby je pak hlavní ložnice která má téměř 20m².

Vzhledem k tomu, že dům spadá do energetické třídy B, je velmi úsporný a náklady na bydlení jsou zde velmi nízké. Dům je ideálním místem pro rodinu s dětmi. Ve Slavkově se nachází několik mateřských a základních škol, doktoři, sportoviště, bazén, golfové hřiště, krásný zámek, náměstí s kavárnami a restauracemi.

Velmi rádi Vám tento dům ukážeme na osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Jiráskova, Slavkov u Brna
ID
0092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
514 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hošek Estate s. r. o.

Palackého třída 295/24, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Robin Hošek

Robin Hošek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu