Prodej bytu 2+1, Zlín, Lorencova, 54 m2

Lorencova, Zlín

3 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 489 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízím originální byt v Lorencově ulici v centru Zlína. Byt se nachází v udržovaném bytovém domě z 50. let 20. stol. Je umístěn v 6. nadzemním podlaží s okny směřujícími na východ a na jih s výhledem na Třídu Tomáše Bati a okolní zástavbu.

Na podlahové ploše 54 m² naleznete prostorný obývací pokoj a  ložnici, oba orientované na jižní stranu, kuchyň, koupelnu s WC orientované na východ a chodbu. Stylovost bytu podtrhují zachovalé parketové podlahy v obývacím pokoji a ložnici, zánovní dřevěná okna a původní nábytek, který je v případě zájmu součástí prodeje. Byt je v původním, udržovaném stavu, před rekonstrukcí. Velkou výhodou je, že současně nabízím i vedlejší byt 1+1, oba byty lze v rámci rekonstrukce propojit a vytvořit byt o dispozici 4+1. K bytu náleží prostorná sklepní kóje.

Dům je zateplen a má novou střechu a úplně novou fasádu. Vnitřní dvůr se zelení nabízí několik parkovacích míst pro rezidenty a rodiny s dětmi ocení dětské hřiště před domem, které nabízí bezpečný prostor pro hry.

Byt je v osobním vlastnictví, v domě je fungující SVJ s nízkými měsíčními poplatky. 

Okolí bytu nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně základní školy, školky, lékaře, úřadů, obchodů, restaurací a hřišť. Za kulturou můžete do Městkého divadla a nebo multikina v obchodním centru Zlaté Jablko. Na Nám. Míru v centru Zlína jste za 7 min. pěšky a nejbližší zastávky MHD jsou vzdáleny 5 min. chůze.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádím třídu G.

Pokud Vás tento originální byt zaujal a hledáte klidné bydlení v centru Zlína, tak mě neváhejte kontaktovat. Realitní služby i právní servis jsou zahrnuty v ceně. V případě zájmu o hypotéku Vás spojím se specialistou.

Parametry bytu

Cena
3 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Lorencova, Zlín
ID
N00036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

MgA Petr Bařinka

MgA Petr Bařinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu