Prodej ubytování, Gran Alacant, Španělsko, 73 m2

Gran Alacant, Španělsko

5 644 125 Kč

(včetně provize RK)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Příležitost Krásný apartmán 2+1, pouze 5 minut autem k moři Gran Alacant, Costa Blanca

Nabízíme Vám na prodej apartmány v novém projektu v Gran Alacant, velmi blízko krásné vyhlídky El Faro a přírodního parku Clot de Galvany a kousek od pláží Arenales sel Sol a Carabassí.

Apartmány se 2 a 3 ložnicemi a 2 koupelnami mají pečlivě navrženou distribuci, krásný výhled na společné prostory, přírodní prostředí nebo z horních pater na moře a na bazén a soukromé zahrady. Tyto nové byty jsou postaveny ve velmi vysokém standardu a tvoří krásnou rezidenci s bazény, soukromým podzemním parkováním, se sklepy, zahradními plochami a dětským hřištěm.

Gran Alacant je komunita města Alicante. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost, jako obchody, supermarkety, restaurace, bary a nákupní centrum. V blízkosti naleznete pláže Carabassí, Arenales del Sol a promenádu.

Tento apartmán se nachází v bloku č. 3, v 1. patře (č. bytu 92), má plochu 73,45m², disponuje dvěma ložnicemi a terasou.

Další dispozice bytů v projektu jsou k dispozici, kontaktujte nás prosím.

K předání v dubnu 2025.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): B

Vybavení:
- podzemní parkoviště
- sklepy
- společný bazén
- výtah
- společná zahrada
- solárium
- technická místnost
- klimatizace
- topení
- aerothermy
- dvojitá okna
- předinstalace pro elektromobil
- úspora vody a elektřiny ve společných prostorách

Vzdálenosti:
Moře - 5min autem
Alicante - 20min autem
Letiště - 10min autem

Při koupi tohoto luxusního bytu pro Vás máme slevu na ubytování v hotelu v Gran Alacant.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize developerovi. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry nemovitosti

Cena
5 644 125 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Gran Alacant, Španělsko
ID
02571
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
73 m2
Vybaveno
Částečně

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu