Prodej ubytování, Čiovo, Chorvatsko, 60 m2

Čiovo, Chorvatsko

5 894 975 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Apartmán ve výstavbě - Okrug Gornji, Okrug, 60m²

Exkluzivně na trhu. Prodej bytu ve výstavbě v atraktivní lokalitě ostrova Čiovo s výhledem na moře.

Rozkládá se na celkové hrubé ploše 60,80 m², přičemž obytná část zaujímá 51,94 m².

Prostorová dispozice bytu v prvním patře zahrnuje otevřený prostorový koncept kuchyně, jídelny a obývacího pokoje vedoucího na prostorný balkon, dále dvě ložnice, koupelnu a komoru.
Jedinečnou výhodou tohoto apartmánu je krásný výhled na moře a balkon o velikosti 9,80 m², který nabízí možnosti užít si slunečné dny a relaxovat venku.

Všechny prostory jsou pečlivě naplánovány a půdorysy připojené k inzerátu poskytují podrobný náhled na uspořádání a rozlohu jednotlivých místností.

Na zahradě se nachází bazén o velikosti 34,40 m², který je k dispozici všem nájemcům objektu.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto mimořádného bytu, jehož dokončení výstavby je plánováno na květen 2025.
K bytu náleží jedno parkovací místo.

Vzdálenost od moře: 150m
Vzdálenost od centra: 150m

Okrug Gornji se nachází na jihozápadním pobřeží Čiova. V srdci Okrug Gornji leží jeho krásná pláž, která se táhne podél křišťálově čistého Jaderského moře. Tato idylická oáza na ostrově Čiovo nabízí dokonalé spojení relaxace, dobrodružství a kultury, díky čemuž je neodolatelnou destinací, kterou si zamilujete.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
5 894 975 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Čiovo, Chorvatsko
ID
02851
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
60 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu