Prodej bytu 2+1, Sarafovo, Burgas, Bulharsko, 79 m2

Sarafovo, Burgas, Bulharsko

2 380 567 Kč

(včetně DPH, bez poplatků, + provize RK)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Apartmán - Sarafovo, Burgas, Bulharsko, 79m²

Nabízíme na prodej zařízený byt se dvěma ložnicemi v Burgasu, čtvrti Sarafovo, vzdálené pouze 2km od letiště Burgas.

Byt s dispozicí 2+1 o výměře 79m² se nachází ve 3. patře cihlové budovy. Skládá se ze dvou velkých ložnic, samostatné kuchyně, koupelny, chodby a dvou teras. Byt je velmi světlý a teplý, je ve výborném stavu - po rekonstrukci, renovaci nábytku a instalaci dvou klimatizací.
K nemovitosti náleží přilehlý sklep o velikosti 7 m².

Budova je bez výtahu, má udržované společné prostory.

Výhody koupě:
- Výborná a žádaná lokalita - blízko centra Sarafova
- Skvělá cena
- Dobrá investice k pronájmu
- Vhodné i k trvalému bydlení
- V blízkosti obchodů, autobusové zastávky, restaurace, pošty, kanceláře přepravní společnosti atd.

Sarafovo je čtvrť Burgasu s více než 5 000 obyvateli, vzdálená 10 km od centra města. V posledních letech se stále více staví a rozšiřuje.
Okolí je dobře rozvinuté s velmi dobrou infrastrukturou a pravidelnou veřejnou, autobusovou dopravou každých 15 minut, stejně jako dlouhou cyklostezkou, která vede podél moře. Je zde jedna základní škola - "Hristo Botev" a celodenní mateřská škola.

Sarafovo má dlouhou a krásnou pláž. Díky mírnému klimatu je zde dlouhá sezóna a jsou zde příznivé možnosti pro windsurfing a kitesurfing. Poblíž Sarafova naleznete také léčivé bahno a lázeňské koupele.

Nenechte si ujít tuto příležitost realizovat své sny o bydlení u pobřeží Černého moře.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře a dále poplatky za notáře a daň, k inzerované ceně je nutno připočíst celkem cca 8% z kupní ceny nemovitosti.
Rezervace nemovitosti je 5% z kupní ceny nemovitosti.
V Bulharsku funguje rychlý proces koupě, v řádu dní, max. několika týdnů od rezervace, je tedy stále čas pořídit si nemovitost již na tuto sezonu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry bytu

Cena
2 380 567 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Sarafovo, Burgas, Bulharsko
ID
02955
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
79 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu