Prodej rodinného domu, Peroj, Chorvatsko, 80 m2

Peroj, Chorvatsko

6 724 120 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k domu

Hezký kamenný dům - Peroj, Vodnjan, 80m²

Příležitost.
Nabízíme na prodej tento krásný kamenný řadový dům v Peroj o rozloze 80m², který představuje autentickou kombinaci rustikálního kouzla a tradičního designu.
V přízemí se nachází kuchyně a obývací pokoj, WC a komora pod schodištěm. V prvním patře jsou situovány dvě ložnice a koupelna. Hlavní ložnice se otevírá na balkon s výhledem do klidné slepé ulice.

Před domem je betonová podesta se zahradním nábytkem, ideální místo pro zpříjemnění letních dnů. Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2020, včetně instalací, konstrukce mezipatra, stěn a střechy. Je vybaven truhlářským PVC a poslední dva roky byl úspěšně pronajímán, což z něj činí výhodnou investici.

Prodává se zařízený a připravený k nastěhování, bez nutnosti dalších investic. Tento okouzlující dům se nachází v blízkosti moře a veškerého potřebného vybavení. Blízkost pláží a dalšího vybavení jej předurčuje pro pohodlný rodinný život nebo pronájem turistům, nabízí možnost rychlé návratnosti vložených prostředků.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto okouzlujícího domu, který nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a plnohodnotný život nebo výhodný turistický pronájem.

Plocha pozemku bude doplněna.

Vzdálenost od moře: 800m
Vzdálenost od centra: 200m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry domu

Cena
6 724 120 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Peroj, Chorvatsko
ID
03025
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu