Prodej ubytování, Sozopol, Bulharsko, 111 m2

Sozopol, Bulharsko

4 063 770 Kč

(včetně DPH, bez poplatků, + provize RK)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Apartmán u pláže Kavatsi - Sozopol, Bulharsko, 111m²

Příležitost.
Nabízíme Vám apartmán s výhledem na moře v Sozopolu, v 1. řadě, pouze 50m od pláže Kavatsi.

Byt má velikost 135m² (včetně úložného prostoru 6,5m² a společných prostor 18 m²), čistá plocha 111m². Nachází se ve 4. patře bytového domu, s čelním výhledem na moře.
Dispozice - kuchyně s obývacím prostorem a terasou s nádherným výhledem na moře, ložnice, koupelna s WC.
V domě je výtah, před domem parkoviště.

Jedná se o skvělou příležitost ke koupi a investici.

Sozopol je jedním z jedinečných míst, které vás vezme zpět svými historickými základy s působivou architekturou a archeologií. Okouzlí vás svými výhledy na pobřeží z útesů, zlatými plážemi a křišťálově čistou vodou. Žije zde necelých 4.000 obyvatel.
Letiště Burgas je vzdáleno 30min jízdy (33km).

Nenechte si ujít tuto příležitost realizovat své sny o bydlení u pobřeží Černého moře v jednom z nejhezčích měst Bulharska.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře a dále poplatky za notáře a daň, k inzerované ceně je nutno připočíst celkem cca 8% z kupní ceny nemovitosti.
Rezervace nemovitosti je 5% z kupní ceny nemovitosti.
V Bulharsku funguje rychlý proces koupě, v řádu dní, max. několika týdnů od rezervace, je tedy stále čas pořídit si nemovitost již na tuto sezonu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry nemovitosti

Cena
4 063 770 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Sozopol, Bulharsko
ID
03030
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
111 m2
Vybaveno
Ne

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu