Prodej rodinného domu, Susak, Chorvatsko, 79 m2

Susak, Chorvatsko

4 980 970 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři

Informace k domu

Dům - Susak, Mali Lošinj, 79,50m²

Tento okouzlující dvoupatrový dům se nachází v klidné části horské vesnice na ostrově Susak a nabízí jedinečnou příležitost užít si tradiční kouzlo ostrova s ​​moderními vymoženostmi. Dům byl postaven v roce 2006 a každá jednotka má vlastní vchod, který poskytuje soukromí a pohodlí.

Dům o celkové ploše 111,5 m² (79,5 m² obytná plocha + 32 m² terasa) je postaven z kamene a cihel s kamennými rámy pro venkovní dveře a okna. Střecha je železobetonová, pokrytá tepelnou izolací a dvouplášťovou cihlovou střechou, zajišťující mimořádnou odolnost a pohodlí.

Přízemí (28,5 m²):
Prostorná kuchyně s jídelnou, ideální pro rodinná setkání a příjemný obývací pokoj. V koupelně s WC jsou podlahy moderní keramické. Přízemí vede na terasu z přírodního kamene, vybavenou letní kuchyní a elektrickým grilem.

První patro (25,5 m²):
Obsahuje třílůžkový pokoj s přístupem na terasu 14 m², která nabízí krásný výhled na moře. Tato podlaha má dřevěné trámy, které jsou viditelné v prostoru obloženém dřevem, dodávají teplo a charakter.

Druhé patro (25,5 m²):
Nabízí další třílůžkový pokoj s nádherným výhledem na moře, který poskytuje dokonalé místo k odpočinku.

Moderní dřevěné schodiště vybavené ocelovou konstrukcí s nerezovým zábradlím propojuje všechna patra domu a dodává elegantní a současný vzhled.

Venkovní terasa v 1. patře je obložena tropickým dřevem banghirai a poskytuje dokonalé místo k odpočinku a relaxaci s výhledem na moře.

Dům je vybaven pro ubytování až 6 osob dvojitou invertorovou klimatizací pro vytápění i chlazení, malou TV a připojením k internetu. Hydrofor se nachází v blízkosti domu, stropy jsou směřovány do tříprostorového septiku umístěného v ulici.

Dům nabízí půvabnou směs tradiční výstavby a moderního designu a vytváří dokonalé prostředí pro rodinný život, dovolenou nebo i investici k pronájmu. S celkovou plochou 111,5m² a cenou 199.000€ je příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné a stylové bydlení v malebném prostředí.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
4 980 970 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Susak, Chorvatsko
ID
03160
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
79 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
32 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu