Prodej rodinného domu, Veli Iž, Chorvatsko, 94 m2

Veli Iž, Chorvatsko

7 040 600 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři

Informace k domu

Středomořský kamenný dům - Veli Iž, Zadar, 94m²

Představujeme Vám tento autentický středomořský kamenný dům s okouzlujícím výhledem na moře a okolní krajinu.

Dům se skládá celkem ze 4 podlaží a má celkovou čistou užitnou plochu 94m², nachází se pouze 150 metrů od moře a centra města.

V 1. patře je v přízemí plně vybavená "zimní" kuchyně s jídelnou a koupelnou. Poté vystoupáme po kamenném schodišti do 2. patra, kde je prostorný obývací pokoj a velká hlavní ložnice. Ve 3. patře je další ložnice s palandou a obývací částí, ve druhém pokoji máme další plně vybavenou "letní" kuchyni s jídelnou a schodištěm, které vede na prostornou terasu s výhledem, který vás, věřte, podrazí.

Absolutně všechny pokoje tohoto domu jsou plně zařízené a vybavené vysoce kvalitním nábytkem. Najdete zde vše od lžiček až po televizory. A fotografie ukazují, že se nezapomnělo na design, který dokonale zapadá a splyne s jeho krajinou a umístěním. To vše by znamenalo, že dům je zcela připraven k nastěhování a nevyžaduje žádné další investice.
Dům byl také kompletně zrekonstruován a zrekonstruován zevnitř i zvenčí, ale stále si zachoval svůj středomořský a dalmatský nádech a kouzlo.
Fasáda je z bílého kamene a stěny jsou silné 70-100 cm.
Nové dřevěné truhlářství s moskytiérami.
Dům je chlazen klimatizací a navíc vytápěn několika elektrickými radiátory.

Dokumentace je v pořádku a bez věcných břemen.

Veli Iž je ostrov v zadarském souostroví, 24 km od Zadaru a nachází se mezi ostrovy Ugljan a Dugi Otok. Denní trajektové a katamaránové linky jej spojují se Zadarem. Můžeme říci, že z ostrova prostě vyzařuje středomořské, dalmatské kouzlo a lehkost života. Především proto, že zůstalo celé ty roky nedotčeno divokou výstavbou a skryto před masovou turistikou.
Veli Iž byl během své historie důležitým dopravním a obchodním přístavem a letoviskem zadarských šlechticů a byl obydlen již od pravěku. A jakmile vstoupíte na tento ostrov a pocítíte ducha Středomoří „jak to bývalo“, pochopíte proč.
Plocha pozemku bude doplněna.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
7 040 600 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Veli Iž, Chorvatsko
ID
03246
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu