Prodej rodinného domu, Poreč, Chorvatsko, 296 m2

Poreč, Chorvatsko

31 431 250 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k domu

Vila - Poreč, 296m²

Krásná nová vila s bazénem a výhledem na moře.

Město Tar-Vabriga se nachází na poloostrově Istrie v Chorvatsku. Tato malebná oblast oplývá bohatou přírodní krásou, historickými památkami a středomořským šarmem. Tar a Vabriga jsou dvě sousední osady, které dohromady tvoří tuto idylickou oblast. Tar-Vabriga, obklopená krásnou krajinou, lesy, olivovými háji a vinicemi, přitahuje turisty, kteří chtějí uniknout od každodenního stresu a užít si uvolněný životní styl.

Krásná vila se nachází na pozemku o velikosti 854m². Rozkládá se na obytné ploše 296m². Byl navržen a zdoben s velkou pozorností a vysoce kvalitními materiály a vyniká svými luxusními standardy. Celá vila je osvětlena ambientním osvětlením, které jí dodává na kouzlu.

Přízemí vily se skládá z prostorného obývacího pokoje, kuchyně a jídelny zařízené podle konceptu open space, koupelny, komory a samostatné místnosti, která slouží jako wellness oáza se saunou a jacuzzi, s východem na zahradu, kde se nachází bazén.

Velké prosklené stěny v obývacím pokoji přinášejí dostatek přirozeného světla. Z obývacího pokoje je také vstup na krytou terasu s letní kuchyní a grilem. Elegantní schodiště vede do prvního patra, kde jsou čtyři ložnice, každá s vlastní koupelnou.

Tři z těchto pokojů mají vlastní kryté terasy, které nabízejí krásný výhled na moře. Vila také obsahuje suterén, který lze zařídit jako "hernu" pro extra zábavu v deštivých dnech.

Vytápění vily je zajištěno podlahovým vytápěním na tepelné čerpadlo, pro letní dny jsou k dispozici klimatizace. Na zahradě je bazén s bazénem a venkovní sprchou. Bazén využívá slanou vodu a je vyhřívaný, což poskytuje požitek po většinu roku. Vila se nachází jen pár minut jízdy od krásných pláží a její výhled na moře je úchvatný.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
31 431 250 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Poreč, Chorvatsko
ID
03269
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
296 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
856 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu