Prodej ubytování, Makarska, Chorvatsko, 400 m2

Makarska, Chorvatsko

25 070 000 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Apartmánový dům s 5 byty - Veliko Brdo, Makarska, 400m²

Velkolepá vila s 5 apartmány na kopci s úchvatným výhledem ve Veliko Brdo, Makarska - ideální na investici v Chorvatsku.

Objevte harmonii luxusního bydlení a přírodních krás v této mimořádné nemovitosti nedaleko Makarské. Tato krásná vila se nachází na malebném kopci a má 5 pečlivě navržených apartmánů, z nichž každý nabízí jedinečný a pohodlný životní zážitek. Vítejte ve svém vysněném domě s panoramatickým výhledem na šumivé moře, okouzlující ostrovy a nádherné pohoří Biokovo.

Dispozice - tři apartmány se 2 ložnicemi. Tyto prostorné a elegantně zařízené apartmány nabízejí prostorné ložnice, moderní kuchyně a příjemné obývací prostory. Užijte si dostatek prostoru pro relaxaci a stylové stravování.
Jeden apartmán s jednou ložnicí: Ideální pro jednotlivce, kteří hledají pohodlí a soukromí. Tento byt je pohodlným útočištěm s veškerým potřebným vybavením.
Studio apartmán: Studio je účelně navrženo pro moderní bydlení a nabízí kompaktní, ale funkční prostor, ideální pro jednotlivce nebo páry.

Vyjděte na prostornou terasu s dokonalým bazénem. Představte si, že si užíváte slunce a zároveň si užíváte úžasných výhledů na jiskřivé Jaderské moře a okolní ostrovy. Nebo otočte svůj pohled k nádherné kráse pohoří Biokovo a pociťte uklidňující energii přírodní majestátnosti.

Tato nemovitost, posazená na kopci nedaleko Makarské, nabízí žádoucí polohu, která vystihuje podstatu přímořského života. Snadno se dostanete jak k modrým vodám Jadranu, tak k bujným stezkám Biokova, to nejlepší z obou světů budete mít na dosah ruky.

Výrazné prvky nemovitosti:
Kompletně zařízené byty, ihned k nastěhování nebo pronájmu.
Nerušený panoramatický výhled na moře, ostrovy a Biokovo.
Soukromá terasa s osvěžujícím bazénem pro vaši relaxaci a zábavu.
Pečlivě navržené apartmány, které vyhovují různým životním stylům.
V blízkosti atrakcí Makarské, pláží a živé kultury.
Oblast známá svou krásou, díky čemuž je vyhledávanou destinací na pobřeží Jaderského moře.

Čeká na vás váš sen o životě na pobřeží uprostřed přírodní nádhery. Nenechte si ujít mimořádnou příležitost vlastnit kousek ráje nedaleko Makarské. Kontaktujte náš zkušený realitní tým a domluvte si soukromou prohlídku a zažijte kouzlo této mimořádné nemovitosti.

Cena k jednání.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
25 070 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Makarska, Chorvatsko
ID
03368
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Ano
Plocha nemovitosti
300 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu