Prodej rodinného domu, Poreč, Chorvatsko, 100 m2

Poreč, Chorvatsko

8 800 750 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři

Informace k domu

Dům - Poreč, 100m²

Nabízíme Vám na prodej velmi hezký dům mezi Porečí a Červar-Porat.

Dům byl postaven v roce 2015 a nachází se v mimořádné lokalitě mezi Porečí a Červar-Porat. Tato nemovitost je ideální k pronájmu, osobnímu užívání nebo jako investice pro turistiku.

Přízemí tvoří prostorný otevřený koncept obývacího pokoje (open space) s kuchyní a jídelnou, který vytváří příjemnou atmosféru pro rodinná setkání nebo posezení s přáteli. V přízemí je také toaleta a východ na dvůr, poskytující další funkčnost a možnost užívat si venku.

V prvním patře jsou dvě prostorné ložnice, vybavené celkem šesti lůžky, díky čemuž jsou ideální pro rodiny nebo skupiny přátel.

K nemovitosti patří také soukromé parkovací stání, které dále usnadňuje přístup a funkčnost.

Vzdálenost od moře: 3000m

Díky své fantastické poloze je dům jen pár minut od Poreče a Červar-Porat, což vám umožní snadno využívat veškeré zařízení, které tyto oblíbené turistické destinace nabízejí.

Nenechte si ujít tuto zajímavou příležitost stát se majitelem okouzlujícího domu, který nabízí pohodlí a praktičnost na perfektním místě.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
8 800 750 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Poreč, Chorvatsko
ID
03371
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
100 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu