Prodej ubytování, Slatine, Chorvatsko, 230 m2

Slatine, Chorvatsko

30 084 000 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

Dům - Slatine, Čiovo, 230m²

Tento krásný dům na prodej se nachází přímo u mořského pobřeží ve Slatine, na ostrově Čiovo, nabízí nádherný výhled na moře a přístup na pláž přímo ze dvora.

Skládá se z kuchyně, která navazuje na velkou jídelnu, prostorného obývacího pokoje, 6 ložnic a 4 koupelen s toaletami.

Tradiční rustikální styl kuchyně s dřevěným stolem a židlemi vytváří hřejivou a přívětivou atmosféru a zároveň se snoubí s obývacím pokojem v moderním minimalistickém designu, což dohromady tvoří zajímavý a rozmanitý prostor.

Co dělá tento dům výjimečnějším, je multifunkční místnost, která umožňuje různé aktivity a rekreaci u vás doma. Zahrnuje malou tělocvičnu, kulečníkový stůl a šipky. Místnost je ideální pro přátelská setkání a setkání.

Terasa, která propojuje vnitřní a vnější část domu, vytváří jedinečné prostředí, které vám umožní maximálně využít váš prostor.
Tato kombinace dřevěného baldachýnu, dřevěného stolu a židlí a krbu vytváří krásný a funkční venkovní prostor, který je ideální pro relaxaci, stolování, socializaci a zábavu.

Po schodech z terasy můžete sejít do prostorného a půvabného dvora, který je vyzdoben zelení a palmami, které vytvářejí pocit klidu a svěžesti a vytvářejí příjemné prostředí.
Na dvoře je zázemí pro děti, jako je trampolína, domeček na hraní a mini hřiště, to je ideální místo pro děti na hraní a trávení času venku.

To, co dělá tento dvůr výjimečným, je bazén s jacuzzi, který nabízí neuvěřitelný výhled na moře, obklopený lehátky a slunečníky, je dokonalým místem, kde se mohou všichni členové rodiny a hosté pohodlně usadit a užít si.

Výjezd ze dvora, který vede přímo na pláž, nabízí mimořádnou příležitost žít u moře a užít si krásný výhled na pobřeží.

K domu náleží garáž a venkovní nekrytá parkovací stání.

Dům je udržován se zavedenou turistickou půjčovnou.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
30 084 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Slatine, Chorvatsko
ID
03376
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Vybaveno
Ano
Plocha nemovitosti
800 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu