Prodej bytu 3+1, Pardubice, Jiráskova, 80 m2

Jiráskova, Pardubice - Zelené Předměstí

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám elegantní, ve spolupráci s architektem zrekonstruovaný byt 3+1 o velikosti 80,76 m². Byt se nachází v cihlovém bytovém domě v centru Pardubic v ulici Jiráskova. Byt je umístěný v 3.NP. Prošel kompletní rekonstrukcí a díky spolupráci s architektem Vám nabídne promyšlené uspořádání a propracované detaily, které Vám zpříjemní bydlení. Interiér je moderně zařízený s důrazem na komfort a praktičnost. Uspořádání bytu je následující. Předsíň, chodba s šatnou a pracovnou 14 m², dva dětské pokoje 12,5 a 9 m², koupelna 5,3 m², toaleta 1,2 m², kuchyň 14,6 m², technická místnost 1,7 m², obývací pokoj 14,7 m², ložnice 6,3 m². Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály. Kuchyňská linka od firmy HANÁK nabízí zabudované kvalitní spotřebiče značky BOSCH. Koupelna je moderně zařízena s vanou a sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Byt je vytápěný plynovým turbo kotlem Vailand ecoTEC plus 24 kW. Na chodbě a v koupelně je elektrické podlahové vytápění. Podlahy bytu jsou rozdělené do tří typů. Parkety, keramická dlažba a lino. Interiérové dveře jsou magnetické v dřevěném dekoru se skrytými panty. V bytě je dostatek úložného prostoru, dále je možnost využít prostor ve sklepě, který má 9,07 m². V bytě je strukturovaná kabeláž na eternet a vysokorychlostní internet. Bytový dům prošel částečnou revitalizací a je zde nová střecha, okna, stoupačky a nové sklepy.
V případě zájmu můžete zahradničit a relaxovat na společném dvorku. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti od bytu a budete si tak moct vychutnat bydlení v centru velkoměsta.
V případě potřeby Vám umíme zajistit nejvýhodnější financování na trhu. Těšíme se na prohlídce naviděnou. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107109.

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Jiráskova, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
N107109
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY HRADEC KRÁLOVÉ

Hořická 283/22, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Lukáš Mach

Lukáš Mach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu