Prodej bytu 2+1, Medulin, Chorvatsko, 58 m2

Medulin, Chorvatsko

5 565 540 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Byt - Medulin, 58,56m²

Nabízíme Vám atraktivní apartmán v Medulinu s výhledem, velkou terasou a pouze 250m od moře.

Riviéra Medulin je jednou z nejatraktivnějších destinací v jižní části Istrie, etablovala se jako jedna z předních turistických destinací na celém Jadranu a rok co rok dosahuje záviděníhodných výsledků. Celá obec Medulin je atraktivní a velmi atraktivní pro zahraniční i domácí hosty a stává se stále více vyhledávanou destinací pro investice a bydlení. V samotné obci se kromě samotného města - Medulinu nacházejí i další krásná města jako Pješčana uvala, Banjole, Pomer a Premanture.

Tento luxusní apartmán s výhledem na moře se nachází v této fenomenální lokalitě, pouhých 250m od moře.
Byt se nachází ve třetím patře novostavby (2021) a skládá se z chodby, jedné ložnice, koupelny, kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje se vstupem na prostornou terasu s panoramatickým výhledem na moře. Terasa má čistou plochu 40 m², na ní je salonek a gril se stolem a židlemi pro setkání s fenomenálním výhledem.

Výhody bytu:
- nová stavba (2021)
- 3. patro
- 1 parkovací místo v ceně bytu
- 40m² terasa s výhledem na moře
- klimatizace pro topen a chlazení
- blízko k moři, 250m
- plně zařízeno a vybaveno
- skvělá investice a zaručená návratnost.

Díky všem výše uvedeným věcem poskytuje tato nemovitost výbornou investici pro turistické účely a bezpečnou a rychlou návratnost vložených peněz. Byt může být také perfektní volbou jako byt k bydlení, vzhledem k prostornosti stejné a výjimečné lokality v blízkosti veškeré potřebné vybavenosti pro pohodlný život.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
5 565 540 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Medulin, Chorvatsko
ID
03411
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
58 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu