Pronájem bytu 2+kk, Liberec - Liberec VI-Rochlice, Na Žižkově, 45 m2 (ID: 3670316)

Na Žižkově, Liberec - Liberec VI-Rochlice

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky Pevné a zálohové platby 3.000 Kč/měsíc/ 2 osoby + elektřina + internet)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk - nově zrekonstruováno - zeleň, okraj sídliště

Dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+kk (42 m²) ve 3. nadzemním podlaží, dům bez výtahu. Jedná se o menší bytový dům s celkovým počtem 11 bytů / samotný okraj sídliště s výhledem na JAVORNÍK - jižní část města Liberce s výbornou dostupností MHD (cca 10 min do centra města - pravidelné intervaly, noční spoje) a veškeré občanské vybavenosti v dosahu.

Hlavní a nespornou předností je pečlivě dokončená náročná rekonstrukce bytu a jeho pečlivý úklid / nová kuchyňská linka včetně sporáku a barového pultu, nová koupelna, svítidla v celém bytě, žaluzie, nové štuky, nové vnitřní bílé dveře i vinyl podlahy ve vyšší cenové hodnotě - laděno v moderním designu bílo-hnědého barevného odstínu - vše použito 1,5 roku - výborný stav. Klasická dispozice bytu: obývací pokoj s výklenkem pro kuchyňský kout (20 m² - výhled jihozápad), neprůchozí ložnice (12 m² - výhled jihovýchod), koupelna včetně WC (vana, koupelnový nábytek, zrcadlo, přípojka na pračku i sušičku 600 mm), prostorná předsíň s novým vybavením / šatní skříň, botník a věšák, bezpečná sklepní koje včetně zabezpečeného úložného prostoru v suterénu. Jedinečnou výhodou je dálkové vytápění - přijatelná výše platby. Orientace bytu jihozápad - jihovýchod, slušná a stálá klientela v domě, záruka klidného a bezpečného bydlení. Dostupné celodenní parkování v nejbližším okolí domu.

Rekreační a odpočinková oblast Veseckého rybníka včetně sportovního areálu Vesec je vzdálena cca 3 km; zima - běžecké tratě, léto - cyklostezky a inline brusle. Výborné dopravní spojení na dálkovou komunikaci Liberec - Praha – Jablonec nad Nisou - Děčín.

Dlouhodobá nájemní smlouva ze strany majitele bytu zaručena - nutno předem zaslat stručné e-mail představení (věk, počet osob, aktuální zaměstnání, důvod stěhování, bez zápisu v insolvenčním rejstříku na centrálním registru dlužníků) - max počet osob v bytě 3 - pouze bez domácích mazlíčků, nekuřák. Doporučujeme - bydlení v novém.

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky Pevné a zálohové platby 3.000 Kč/měsíc/ 2 osoby + elektřina + internet
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Na Žižkově, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
052
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Lenka Svobodová

Lenka Svobodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu