Prodej rodinného domu, Prostějov, Winklerova, 170 m2

Winklerova, Prostějov

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Prostějově

Informace k domu

Prodej krásného rodinného domu v klidné části Prostějova, jen kousek od centra města. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s vlastním domem, zahradou a možností podnikání nebo pronájmu.

Dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 312 m², s užitnou plochou 170 m². Součástí domu je také provozovna, kterou lze využívat k podnikání, nebo ji snadno přebudovat na samostatnou bytovou jednotku, případně garáž. Aktuálně je tento prostor využíván jako kadeřnictví, ale nabízí se i možnost pronájmu jako komerční prostor. Pokud byste nevyužili prostory k podnikání, dům nabízí také možnost dvougeneračního bydlení.

V roce 2020 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu oken, kompletní zateplení domu a novou fasádu. Byla položena nová střešní krytina z betonových tašek a provedeno nové laťování. Dům má také nový komín, který byl vyfrézován a vyvložkován. Zároveň byly kompletně zrekonstruovány rozvody elektřiny a vody a došlo k modernizaci interiéru, což dům přivedlo k současnému vysokému standardu.

Základní informace o domě
- dispoziční řešení 4+kk + provozovna
- možnost dalšího rozšíření
- provozovnu lze přebudovat na samostatnou bytovou jednotku nebo třeba garáž
- topení – plynový kotel a krbová kamna
- proběhla rozsáhlá rekonstrukce
- krásná zahrada s pergolou a bazénem

Vytápění domu zajišťuje plynový kotel, ale v obývacím pokoji je navíc krb, který nejenže vytopí centrální část domu, ale také vytváří příjemnou atmosféru. Teplá voda v domě je ohřívána plynovým kotlem, zatímco v provozovně slouží k ohřevu samostatný elektrický bojler.

Přízemí domu je koncipováno jako společenská zóna. Najdete zde prostorný obývací pokoj, který je propojen s jídelní částí a moderní kuchyní. V obývacím pokoji se nachází krb, jídelna je vybavena velkým stolem pro rodinné posezení a z kuchyně je přímý vstup na zahradu. Vkusně zařízený interiér je sladěn s citem pro detail. V přízemí se nachází také koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Vstup do domu je společný se vstupem do provozovny, ale následně jsou prostory odděleny zamykacími dveřmi, které zajišťují maximální soukromí.

V patře domu se nachází relaxační zóna s třemi pokoji. Dva z těchto pokojů jsou aktuálně využívány jako ložnice, zatímco třetí slouží jako prostorná šatna. V patře je také druhá koupelna, tentokrát s vanou a toaletou. Z patra je přístup do dílny, odkud se lze dostat na boční půdu, která nabízí možnost přestavby na další samostatný pokoj.

K domu patří krásná zahrada s pergolou a bazénem, která je ideálním místem pro relaxaci či společné rodinné chvíle.

Dům tedy nabízí mnoho možností, ať už hledáte prostorné bydlení pro rodinu, prostor pro podnikání, nebo investiční příležitost. A v kombinaci s výhodnou polohou v blízkosti centra města se jedná o velmi zajímavou nabídkou.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Winklerova, Prostějov
ID
1350
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
142 m2
Plocha nemovitosti
312 m2
Plocha zahrady
170 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
163 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Francová

Mgr. Tereza Francová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu