Prodej bytu 1+kk, Palit, Chorvatsko, 45 m2

Palit, Chorvatsko

3 735 430 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Garsoniéra - Palit, Rab, 45m²

Nabízíme Vám na prodej hezký byt v přízemí domu na ostrově Rab, na pomezí Kampory a Pality, který se nachází ve velmi klidném a tichém prostředí. Tato nemovitost je ideální pro všechny, kteří hledají oázu klidu a pohody, daleko od městského shonu.

Apartmán o rozloze 45m² se skládá z prostorného a pohodlného obývacího pokoje, moderního kuchyňského koutu, spacího prostoru a koupelny. Kromě toho má apartmán krásnou terasu, která poskytuje perfektní místo k relaxaci a užívání si venku.

Nemovitost se prodává kompletně zařízená kvalitním nábytkem, což budoucím majitelům umožňuje okamžité nastěhování a užívání si nového domova bez dalších investic.

Poloha apartmánu je výjimečná - je pouhých 800 metrů od moře, což z něj dělá ideální místo pro milovníky pláže a mořských aktivit. Centrum Rabu je 2 km daleko, což umožňuje přístup ke všem důležitým zařízením a službám.

Pro další informace a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost pro klidný a pohodlný život v jedné z nejkrásnějších částí ostrova Rab.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
3 735 430 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Palit, Chorvatsko
ID
03499
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu