Prodej bytu 3+1, Crikvenica, Chorvatsko, 108 m2 (ID: 3670402)

Crikvenica, Chorvatsko

5 014 000 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři

Informace k bytu

Krásný apartmán - Crikvenica, 108m²

TOP příležitost.
Nabízíme k prodeji krásný apartmán s neuvěřitelným panoramatickým výhledem na moře a Crikvenici. Tento apartmán se nachází v menší bytové jednotce umístěné na kopci nad městem Crikvenica, v klidné ulici, která nabízí nádherný výhled na moře a okolí. Ideální místo pro dovolenou a únik od shonu města, tento byt nabízí klid a soukromí, které hledáte.

Byt se skládá ze dvou prostorných ložnic, ideálních pro rodiny nebo skupiny přátel, a tří plně vybavených koupelen, které zajistí naprosté pohodlí budoucích majitelů a hostů. Každý pokoj je pečlivě zařízen, aby poskytoval maximální pohodlí a funkčnost.

Největší předností tohoto apartmánu je jistě prostorný balkon s krásným výhledem na moře. Můžete si zde vychutnat ranní kávu, romantickou večeři nebo prostě jen relaxovat za zvuků přírody. Klidná lokalita a dostatek zeleně v okolí dále přispívá k pocitu klidu a soukromí.

Byt je vybaven moderní klimatizací, která zajišťuje příjemnou teplotu po celý rok. Navíc je zahrnuto parkovací místo, které je v turisticky oblíbených oblastech, jako je tato, mimořádně cenné.

Tato nemovitost na Crikvenické riviéře je navíc zajímavá pro kupující, kteří se zabývají turistickými aktivitami. Byt vzhledem ke své atraktivní lokalitě a kvalitě již řadu let mimořádně úspěšně působí v oblasti denního pronájmu. Jedná se o vynikající příležitost pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitostí s velkým potenciálem návratnosti investice prostřednictvím turistického pronájmu.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto nádherného apartmánu, který nabízí vše, co potřebujete pro perfektní dovolenou nebo úspěšnou turistiku.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách Realityumore. com.

Parametry bytu

Cena
5 014 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Crikvenica, Chorvatsko
ID
02727
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
108 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu