Prodej bytu 3+1, Plzeň - Severní Předměstí, Břeclavská, 72 m2 (ID: 3670719)

Břeclavská, Plzeň, Severní Předměstí

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Prémioví partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s lodžií (lodžie o výměře 4,39m²), která se nachází v Plzni, v ulici Břeclavská. Bytová jednotka o výměře 67,74m² je situována v 5. patře panelového bytového domu s výtahem.

Byt je rozdělen na kuchyň (9,30m²), předsíň (8,40m²), obývací pokoj (20,18m²), pokoj s lodžií (12,16m²), dětský pokoj (12,16m²) koupelnu (2,88m²), toaletu (1,04m²) a spižní skříň, úklidová skříň (1,62m²). Byt je dobře dispozičně uspořádán, pokoje mají samostatné vstupy.

Teplo a ohřev vody zajišťuje systém dálkové dodávky z teplárny. Do bytu je přiveden internet i TV, v oknech jsou vnitřní žaluzie. K bytu náleží sklepní kóje (cca 4 m2) umístěná v přízemí domu, vhodná pro uskladnění sportovních či sezónních věcí. Je možné užívat společnou kočárkárnu, i další prostory, které dům nabízí. Společné prostory domu jsou čisté udržované a v rámci rekonstrukce byly osazeny nové vstupní dveře, nová plastová okna, instalovány společné rozvody společných médií, dům je zateplen s novou fasádou. V domě je nový prostorný výtah. Pohodlné parkování je možné v přilehlých ulicích nebo parkovišti.

Platba do fondu oprav – 2.720,- Kč/měs., vodné – 714,- Kč/měs., TUV – 1.224,-Kč/měs., teplo – 1.140,- Kč/měs + zálohy na elektřinu a plyn – možné využití připojení plynového sporáku. Energetická třída budovy je C - úsporná.

V bezprostřední blízkosti je maximální občanská vybavenost (vedle domu je 81.MŠ, Supermarket Albert, lékař a lékárna, pošta, MHD, vstup do ZOO, dostatek parkovacích míst, Lochotínský park pro milovníky sportu i relaxu). Dobrá dostupnost do centra města. Doporučuji pro klidnou a vyhledávanou lokalitu. Dům spravuje firma Triumfa s.r.o.. Se zajištěním hypotéky Vám rádi pomůžeme. Prohlídky kdykoliv po předchozí domluvě.

Parametry bytu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Břeclavská, Plzeň, Severní Předměstí
ID
926
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
5. z 7
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
76 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

DiS. Michaela Bastlová

DiS. Michaela Bastlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu