Prodej bytu 5+1, Praha - Staré Město, Haštalská, 145 m2 (ID: 3670815)

Haštalská, Praha 1 - Staré Město

28 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 135 346 Kč /za měsíc

(vč. provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka prodeje výjimečného bytu 5+1 (144,8 m2), který se nachází ve 3.p. (s výtahem) zrekonstruovaného bytového domu, umístěném v prestižní části historického centra Prahy 1, v klidné ulici Haštalská.
Jedná se o typický byt s působivou atmosférou Starého Města s prostornými místnostmi s vysokými stropy 3,7 m, velkými špaletovými okny, historickými dvoukřídlými dveřmi, stropními dekoracemi, dubovými parketami v pokojích apod. Byt v r. 2004 prošel citlivou rekonstrukcí (vč. nových rozvodů elektra, vody a topení), při které se dbalo na to, aby všechny tyto historické prvky byly zachovány.
Byt je jediným na patře a disponuje vstupní předsíní, 5-tí pokoji z nichž jsou 4 samostatné a 1 průchozí, prostornou kuchyní, koupelnou s rohovou vanou a podlahovým topením, 2x toaletou, komorou a šatnou. Šatna byla vybudována přepažením pokoje č. 2 (viz. plánek bytu) a případným odstraněním příčky, lze i tento pokoj mít neprůchozí. Na podlaze jsou položeny dubové parkety v kombinaci s dlažbou. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel, umístěný v komoře. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti cca 10 m2.
Dům je ve velice dobrém stavu a je průběžné rekonstruován (střecha, výtah, společné prostory).
Lokalita Starého Města je nejpůvabnější městskou částí Prahy a je známá pro svoji nezaměnitelnou atmosféru s řadou nejznámějších pražských památek. Historické centrum Staroměstské náměstí, či nejprestižnější pražská prodejní třída Pařížská jsou v docházkové vzdálenosti od domu, stejně jako obchodní centrum Palladium nebo Kotva. Pouhých pár kroků od domu je BUS zastávka „Haštalská“ a v blízkosti též je zastávka TRAM „Dlouhá třída“ a metro B – Náměstí Republiky.
Pokud mate rádi historické centrum Prahy a hledáte nemovitost na prestižní adrese, je tato nabídka přímo pro Vás. Pro více informací či domluvení prohlídky bytu mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
28 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu.
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Haštalská, Praha 1 - Staré Město
ID
24010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY TUČKOVÁ

náměstí 14. října 1307/2, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lenka Tučková

Lenka Tučková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu