Prodej chaty, Myslejovice, 60 m2

Myslejovice

1 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 863 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Myslejovicích

Informace k domu

BO! Vám Nabízí k prodeji rekreační objekt typu chata, s krásným výhledem na okolní krajinu, nacházející se v chatové oblasti v obci Myslejovice, okres Prostějov.
Jedná se o zděnou chatu s velmi dobrým stavem, disponující kuchyní, dvěma ložnicemi, koupelnou se sprchovým koutem, WC, vinným sklípkem, komorou, pergolou a kaskádovitou zahradou, kde si pochutnáte na slaďoučké vinné révě. Chata s užitnou plochou cca 60 m² a zastavěnou plochou 17 m² na pozemku o celkové rozloze 370 m² může případně sloužit i k trvalému obývání.
Nemovitost je vybavena jímkou na odpad a elektrickým připojením 230 V, vytápění v kamnech.
Tato chata poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek v klidném prostředí. Myslejovice jsou známe svými zalesněnými stráněmi s možností houbaření a turistiky. V okolí se nachází koupaliště v přírodním biotopu, cyklostezky, zřícenina hradu a mnoho dalšího.
Doporučujeme prohlídku.
S případným financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
1 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Myslejovice
ID
5400
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
370 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bc. Ivona Novák Zdráhalová

Bc. Ivona Novák Zdráhalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Myslejovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu